Ravinto ja terveys
PUHDAS+ | 250 GR

PUHDAS+ PREMIUM COLLAGEN 250 G

Hydrolysoitua kollageenia ja tehokasta hyaluronihappoa
Lisäksi vahvaa biotiinia ja C-vitamiinia
Monipuolinen ja tehokas kollageenivalmiste!
56,90 €
227,60 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdas+ Premium Collagen on markkinoiden tehokkain ja monipuolisin kollageenivalmiste. Sisältää tutkittua, hydrolysoitua kollageenia, tehokasta hyaluronihappoa sekä lisäksi biotiinia ja C-vitamiinia!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdas+ Premium Collagen, kollageeni-, hyaluronihappo-, biotiini- ja C-vitamiinivalmiste

Puhdas+ Premium Collagen on markkinoiden tehokkain ja monipuolisin kollageenivalmiste, joka sisältää tutkittua, hydrolysoitua kollageenia, tehokasta hyaluronihappoa sekä lisäksi vahvasti biotiinia ja C-vitamiinia.  

Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti ihosta. Noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia.

Hyaluronihapolla on ainutlaatuinen kyky sitoa itseensä vettä. Biotiini ja C-vitamiini vuorostaan vahvistavat ihoa, hiuksia ja kynsiä.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita tai pintakäsittelyaineita.

Tuotenumero: 135539

EAN: 6430050004859