Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
13%
Remasan® pureskeltava Osterivinokastabletti 120 tabl/72 g
Remasan® pureskeltava Osterivinokastabletti 120 tabl/72 g
Remasan® pureskeltava Osterivinokastabletti 120 tabl/72 g
säästät 2.00 EUR

Remasan® pureskeltava Osterivinokastabletti 120 tabl/72 g

Suotuisa vaikutus rasva-aineenvaihduntaan.
Erikoisviljeltyä ja pitkälle jalostettua osterivinokaskantaa (Pleurotus ostreatus).
Mansikanmakuinen purutabletti. Valmistettu Suomessa.
12.9 EUR
14.9 EUR
179.17 EUR/kg
Katso hintahistoria
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Suomessa valmistettu pureskeltava Osterivinokastabletti, joka sisältää erikoisviljeltyä ja pitkälle jalostettua osterivinokaskantaa (Pleurotus ostreatus). Osterivinokkaan sisältämät sille polysakkaridit ja glykoproteiinit vahvistavat elimistön vastustuskykyä ja vaikuttavat suotuisasti rasva-aineenvaihduntaan. Sisältää polysakkarideja ja glykoproteiiineja. Mansikan makuinen pureskeltava tabletti. Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton. Vegaaninen.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Tuotearvostelu

Remasan® pureskeltava Osterivinokastabletti on ravintolisä. Tuote on mansikanmakuinen purutabletti sisältää sienimössä erikoisviljeltyä, tarkkojen tutkimusten perusteella valittua ja pitkälle jalostettua RPO-2 osterivinokaskantaa (Pleurotus ostreatus). Osterivinokkaan sisältämät sille polysakkaridit ja glykoproteiinit vahvistavat elimistön vastustuskykyä ja vaikuttavat suotuisasti rasva-aineenvaihduntaan. Sisältää polysakkarideja ja glykoproteiiineja. Mansikan makuinen pureskeltava tabletti. Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton. Vegaaninen.

EAN: 6428300002373

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...