Ravinto ja terveys
REMASAN | 120 TAB

Remasan puresk. osterivinokas mansikka 120 tab

Suotuisa vaikutus rasva-aineenvaihduntaan.
Erikoisviljeltyä ja pitkälle jalostettua osterivinokaskantaa (Pleurotus ostreatus).
Mansikanmakuinen purutabletti. Valmistettu Suomessa.
14,90 €
206,94 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Suomessa valmistettu pureskeltava Osterivinokastabletti, joka sisältää erikoisviljeltyä ja pitkälle jalostettua osterivinokaskantaa (Pleurotus ostreatus). Osterivinokkaan sisältämät sille polysakkaridit ja glykoproteiinit vahvistavat elimistön vastustuskykyä ja vaikuttavat suotuisasti rasva-aineenvaihduntaan. Sisältää polysakkarideja ja glykoproteiiineja. Mansikan makuinen pureskeltava tabletti. Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton. Vegaaninen.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Remasan® pureskeltava Osterivinokastabletti on ravintolisä. Tuote on mansikanmakuinen purutabletti sisältää sienimössä erikoisviljeltyä, tarkkojen tutkimusten perusteella valittua ja pitkälle jalostettua RPO-2 osterivinokaskantaa (Pleurotus ostreatus). Osterivinokkaan sisältämät sille polysakkaridit ja glykoproteiinit vahvistavat elimistön vastustuskykyä ja vaikuttavat suotuisasti rasva-aineenvaihduntaan. Sisältää polysakkarideja ja glykoproteiiineja. Mansikan makuinen pureskeltava tabletti. Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton. Vegaaninen.

Tuotenumero: 135265

EAN: 6428300002373