Ravinto ja terveys
SKINGAIN

Skingain Original

Ainutlaatuinen yhdistelmä 1. ja 2. tyypin kollageenia.
Aktivoi elimistön omaa kollageenin tuotantoa
Hyvinvointia iholle ja nivelille.
39,90 €
241,82 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Skingain Original sisältää ihoa vahvistavaa kollageenia sekä C-vitamiinia. Kollageenituotteiden klassikko, ihon ja nivelten hyvinvoinnin tueksi!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Skingain Original

Ikääntyessämme ihomme ja koko kehomme menettää biologisen kykynsä itse muodostaa tarpeeksi kollageenia. Kollageeni on kehon tärkein rakennusaine niin ihossa, hiuksissa, kynsissä, sidekudoksessa, nivelissä, nivelsiteissä, rustoissa, jänteissä, luissa kuin hampaissa. Skingainin sisältämä C-vitamiini edistää kollageenin tuotantoa ihon, nivelten ja luuston normaalia toimintaa varten.

- Kollageenin muodostuminen heikkenee huomattavasti 25 vuoden iässä ja lakkaa kokonaan jo 40 vuoden iässä

- Kollageeni on sidekudoksen tärkein proteiini ja se muodostaa 30 % elimistön proteiinien kokonaismassasta sekä 75 % ihon sisältämästä proteiinista

Kollageenin puute näkyy ihossa sen ohenemisena ja veltostumisena, ryppyinä ja juonteina, couperosana sekä pigmenttiläiskinä. Iän karttuessa myös hiukset ohenevat ja harventuvat sekä kynnet hapertuvat. Siksi on tärkeää luoda kollageenia luonnollisella tavalla kehon käyttöön.

Suuren vetolujuutensa ansiosta kollageeni antaa kudoksille mekaanista kestävyyttä. Se on rustojen, nivelsiteiden, jänteiden, luiden ja hampaiden tärkein rakennusaine, joka pitää ne vahvoina ja joustavina.

EAN: 7042290100186