Ravinto ja terveys
TERVEYSKAISTA | 120 KAP

Hehku Kollage Hyalor

Vahva kauneuskapseli iholle, hiuksille ja kynsille.
Sisältää kollageenin lisäksi hyaluronihappoa, biotiinia, C-vitamiinia ja sinkkiä.
Kotimainen Avainlippu-tuote.
29,90 €
498,33 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Vahva kauneuskapseli ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Kauneuskapseli sisältää laadukasta hydrolysoitua Verisol® F-kalakollageenia bioaktiivisessa peptidimuodossa. Ihon kiinteyttä, kimmoisuutta ja kosteutta tukee tehokas aktiiviaineiden yhdistelmä: kollageeni, hyaluronihappo, biotiini, C-vitamiini ja sinkki.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

HEHKU Kollageeni & Hyaluroni antaa kiinteyttä, kimmoisuutta ja kosteutta iholle sekä vahvistusta hiuksille ja kynsille. Vahva kauneuskapseli Hehku Kollageeni & Hyaluroni sisältää laadukasta hydrolysoitua Verisol® F-kalakollageenia bioaktiivisessa peptidimuodossa. Hehku tehostaa kehon omaa kollageenituotantoa ja vahvistaa ihon, kynsien ja hiusten hyvinvointia. Aikuisen ihon kiinteyttä, kimmoisuutta ja kosteutta tukee tehokas aktiiviaineiden yhdistelmä: kollageenin lisäksi hyaluronihappo, biotiini, C-vitamiini ja sinkki. Kollageeni on tärkeä ihon, hampaiden, luiden, jänteiden ja rustojen rakennusaine. Kun ikäännymme, kehomme muodostaa vähemmän ja huonompilaatuista kollageenia. Kollageenin muodostumisen heikkenemisen voi huomata ihon veltostumisesta ja juonteiden synnystä. Kollageenin käyttö ravintolisänä voi kuitenkin osaltaan korjata näitä muutoksia ja auttaa ihoa säilyttämään kiinteytensä ja kimmoisuutensa. Hyaluronihappo on myös kehon itsensä tuottama aine, jota löytyy lähes kaikista kudoksista, mutta eniten iholta, silmistä ja sidekudoksesta. Sen päätehtävänä on hyvin vettä sitovana pitää kudokset kosteina ja hyvinvoideltuina. Ravintolisänä otetun hyaluronihapon on todettu vähentävän ihon kuivuutta ja lisäävän sen kosteutta sekä saavan ihon näyttämään sileämmältä. Biotiini on monipuolisesti tärkeä vitamiini, joka mm. edistää ihon, hiusten ja limakalvojen pysymistä normaaleina. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon, ikenien, hampaiden, luuston, rustojen ja verisuonten normaalia toimintaa varten. Se myös suojaa soluja hapetusstressiltä. Sinkki on hivenalkuaine, joka edistää ihon, hiusten, kynsien ja luuston pysymistä normaaleina. Se edistää myös solujen suojaamista hapetusstressiltä.

Tuotenumero: 135385

EAN: 6430029911430