Ravinto ja terveys
VIVANIA | 500 ML

Vivania Beauty Shot punaiset marjat 500 ml

Kauneusjuoma tukemaan tervettä ihoa.
Antaa iholle uutta elinvoimaa.
Hyväksi myös hiuksille ja kynsille.
21,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Nestemäinen kollageeni–hyaluronihappo-C-vitamiinivalmiste on erinomainen kauneusshotti edistämään ihon hyvinvointa ja kaunetta. Auttaa lisäämään kosteutta, kimmoisuutta sekä ylläpitämään ihon tervettä rakennetta.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Vivania Beauty Shot -neste on kauneusjuoma iholle

Sisältää 1. tyypin hydrolysoitua Peptan® kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia, jotka vahvistavat ihon rakennetta ja edistävät ihon kimmoisuutta ja kosteustasapainoa. Peptan® kollageeni on pienimolekyylistä, mikä takaa sen erinomaisen imeytyvyyden. Kollageeni on proteiini, ihon luonnollinen ainesosa, joka auttaa ihoa säilyttämään kiinteytensä ja kimmoisuutensa. Kollageenia on myös hiuksissa, kynsissä sekä nivelkudoksessa. Hyaluronihappo on myös kehon oma luonnollinen aine, jota esiintyy kaikissa elollisissa organismeissa. Se auttaa sitomaan vettä, mikä tasoittaa juonteita ja kiinteyttää ihoa lisäten myös sen kimmoisuutta.

Tuotenumero: 135293

EAN: 6428300004902