Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Vivania Skin Beauty Anti Wrinkle 60tbl
Vivania Skin Beauty Anti Wrinkle 60tbl
Vivania Skin Beauty Anti Wrinkle 60tbl

Vivania Skin Beauty Anti Wrinkle 60tbl

Ihon kauneudelle ja hyvinvoinnille.
Auttaa ravitsemaan ihoa sisältäpäin.
Tulokset näkyvät yleensä 1–2 kk:n kuluttua.
19.90 EUR
663.33 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Hyaluronihappoa sisältävä ravintolisä ihon hyvinvoinnille. Hyaluronihappo auttaa tasoittamaan ryppyjä ja juonteita sekä hidastaa ikääntymisen merkkejä iholla. Vivania® Skin Beauty & Anti Wrinkle hyaluronihappovalmiste auttaa ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa sisäisesti.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Hyaluronihappo on luonnollinen aine, jota on kaikissa elollisissa organismeissa. Se on sokerimolekyyli ja sen kemiallinen rakenne on kaikkialla samanlainen. Ihossa hyaluronihappo sitoo vettä, kohottaa ja kosteuttaa ihoa ja pitää sen kiinteänä. 

Ikääntyessä elimistön kyky valmistaa hyaluronihappoa ja siten ihon vedensitomiskyky heikkenevät: iho löystyy ja sen kyky palautua rypistymisen ja kiristymisen jälkeen heikkenee. Ihoon syntyy helposti ryppyjä ja juonteita, jotka vanhentavat ulkonäköä. Hyaluronihappo sitoo ihoon vettä, joka kohottaa ryppyjä sisältä päin ja antaa iholle uutta kiinteyttä. Iho näyttää nuoremmalta, kirkkaammalta ja tasaisemmalta.

EAN: 6428300001994

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...