Ravinto ja terveys
VIVANIA | 60 TAB

Vivania Skin Beauty & Anti Wrinkle 60 tab

Ihon kauneudelle ja hyvinvoinnille.
Auttaa ravitsemaan ihoa sisältäpäin.
Tulokset näkyvät yleensä 1–2 kk:n kuluttua.
28,90 €
963,33 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Hyaluronihappoa sisältävä ravintolisä ihon hyvinvoinnille. Hyaluronihappo auttaa tasoittamaan ryppyjä ja juonteita sekä hidastaa ikääntymisen merkkejä iholla. Vivania® Skin Beauty & Anti Wrinkle hyaluronihappovalmiste auttaa ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa sisäisesti.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Hyaluronihappo on luonnollinen aine, jota on kaikissa elollisissa organismeissa. Se on sokerimolekyyli ja sen kemiallinen rakenne on kaikkialla samanlainen. Ihossa hyaluronihappo sitoo vettä, kohottaa ja kosteuttaa ihoa ja pitää sen kiinteänä. 

Ikääntyessä elimistön kyky valmistaa hyaluronihappoa ja siten ihon vedensitomiskyky heikkenevät: iho löystyy ja sen kyky palautua rypistymisen ja kiristymisen jälkeen heikkenee. Ihoon syntyy helposti ryppyjä ja juonteita, jotka vanhentavat ulkonäköä. Hyaluronihappo sitoo ihoon vettä, joka kohottaa ryppyjä sisältä päin ja antaa iholle uutta kiinteyttä. Iho näyttää nuoremmalta, kirkkaammalta ja tasaisemmalta.

Tuotenumero: 135295

EAN: 6428300001994