Ravinto ja terveys
BERTILS | 120 TAB

Viviscal Strong

Avuksi hiustenlähtöongelmiin miehille ja naisille
Edistämään uusien hiusten kasvua
Uudistunut koostumus - ei eläinperäisiä ainesosia!
26,90 €
420,31 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Viviscal Strong on hiuspohjan ja hiusnystyjen ravitsemiseen ja hiustenlähtöongelmiin erityisesti kehitetty tehotuote. Se sisältää sekä hiuspohjaa rauhoittavia että hiuksia ravitsevia aineosia; biotiinia, kondroitiinisulfaattia, peltokortetta, tärkeitä aminohappoja, B-vitamiineja, C- ja E-vitamiinia sekä sinkkiä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

HIUSPOHJAA RAUHOITTAVIEN JA HIUKSIA RAKENTAVIEN RAVINTOAINEIDEN AINUTLAATUINEN YHDISTELMÄ

Uudistettu Viviscal Strong on hiuspohjan ja hiusnystyjen ravitsemiseen ja hiustenlähtöongelmiin erityisesti kehitetty tehotuote. Se sisältää sekä hiuspohjaa rauhoittavia että hiuksia ravitsevia aineosia; biotiinia, kondroitiinisulfaattia, peltokortetta, tärkeitä aminohappoja, B-vitamiineja, C- ja E-vitamiinia sekä sinkkiä. Hiuksillasi on paremmat edellytyksen normaaliin kasvuun, kun hiuspohja voi hyvin. Viviscal Strong sisältää sekä hiuspohjaa helliviä että uusia hiuksia rakentavia ravintoaineita.

Uudistettu Viviscal Strong sisältää nyt kliinisesti tutkittua vegaanista Mythokondro® -kondroitiinisulfaattia. Tämän bakteereilla tuotetun kondroitiinisulfaatin hyväksikäytettävyys on merkittävästi perinteisiä eläinperäisiä parempi. Kondroitiinisulfaatti tunnetaan nivelille tärkeänä ravintoaineena, mutta se tärkeä myös hiuspohjalle ja erityisesti hiusnystylle. Kun hiusnystyn rakenteet ovat kunnossa, mahdollistuu myös hiuksen normaali kasvu.

Hiusjuurten passiivisuuteen ja hiusten harvenemiseen on monia syitä. Psyykkinen stressi ja epäsäännölliset elämäntavat heijastuvat helposti hiusten harvenemiseen ja heikkoon kasvuun. Kiire vaikuttaa usein myös ruokailutottumuksiin, jolloin mm. hiusten kasvun kannalta tärkeiden ravintoaineiden saanti saattaa jäädä puutteelliseksi.

Varttuneemmalla iällä hiusten harmaantuminen ja harveneminen johtuu myös luonnollisista hormonaalisista muutoksista. Lisäksi tietyt sairaudet ja niiden hoitoon käytetyt lääkkeet rajoittavat hiusjuurten toimintaa ja hiusten normaalia kasvua.

Hiukset uudistuvat jatkuvasti. Normaalitilassa osa hiuksistamme on aktiivisen kasvun vaiheessa, kun taas osa hiusjuurista odottaa passiivisessa lepotilassa uutta aktivoitumista. Toisinaan hiusjuuret eivät aktivoidu normaalisti, vaan saattavat jäädä tavallista pidemmäksi aikaa lepotilaan. Tämä hiusjuurten pitkäaikainen uinuminen voi johtaa hiusten ohenemiseen.

Tuotenumero: 136452

EAN: 6416227017334