Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
20%
Bertil's Active Kurkumiini
Bertil's Active Kurkumiini
Bertil's Active Kurkumiini
säästät 6.78 EUR

Bertil's Active Kurkumiini

Vegaaninen
Vesiliukoiseksi muokattua kurkumiiniuutetta
Voi niellä tai sekoittaa veteen, mehuun tai smoothieen
27.12 EUR
33.9 EUR
602.67 EUR/kg
Katso hintahistoria
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Bertil’s Kurkumiini sisältää vesiliukoiseksi muokattua kurkumiiniuutetta. Ominaisuus parantaa kurkuman aktiiviaineiden imeytymistä ja hyväksikäytettävyyttä 40-kertaiseksi pelkkään kurkumaan verrattuna. Cavacurmin® -kurkumiiniuutteen on lisäksi todettu vaikuttavan verenikerrossa jopa 12 tunnin ajan uutteen nauttimisesta lähtien. Aktiivianeiden imeytyminen ja vaikutusaika verenkierrossa ovat edellytys kurkumiinin tieteellisesti tutkituille terveysvaikutuksille.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Bertil’s Kurkumiini sisältää vesiliukoiseksi muokattua kurkumiiniuutetta. Ominaisuus parantaa kurkuman aktiiviaineiden imeytymistä ja hyväksikäytettävyyttä 40-kertaiseksi pelkkään kurkumaan verrattuna.

Cavacurmin® -kurkumiiniuutteen on lisäksi todettu vaikuttavan verenikerrossa jopa 12 tunnin ajan uutteen nauttimisesta lähtien. Aktiivianeiden imeytyminen ja vaikutusaika verenkierrossa ovat edellytys kurkumiinin tieteellisesti tutkituille terveysvaikutuksille.

EAN: 6416227014463

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...