Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 700 GR

Puhdistamo Optimal Hera Recovery, suklaa 700 g

Täyteläinen ja herkullinen suklaanmakuinen palautusjuomajauhe.
Sisältää luomulaatuisia proteiineja ja hiilihydraatteja.
Optimaalinen sekoitus palautumisen tueksi.
19,95 €
28,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamo Optimal Hera Recovery on täyteläinen ja herkullinen suklaanmakuinen palautusjuomajauhe, joka sisältää optimaalisen sekoituksen luomulaatuisia proteiineja ja hiilihydraatteja palautumisen tueksi.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdistamo Optimal Hera Recovery - optimaalinen sekoitus palautumisen tueksi

Puhdistamo Optimal Hera Recovery on puhdasta polttoainetta treenien jälkeiseen palautumiseen kaikkiin urheilulajeihin! Optimal Recovery on täyteläinen palautusjuomajauhe, joka sisältää optimaalisessa suhteessa proteiinia ja hiilihydraatteja. Optimal Recovery antaa keholle treenien jälkeen sen eniten tarvitsemat ravintoaineet oikeanlaisessa ja hyvin imeytyvässä muodossa. Palautusjuoma auttaa myös palauttamaan kehoon nesteitä, joita se on menettänyt treenin aikana. 

Optimal Recovery sisältää korkealaatuista luomuheraproteiinikonsentraattia ja hyvin imeytyvää, tapiokapohjaista luomumaltodekstriiniä. Luomulaatuinen kaakaojauhe ja luontaiset aromit antavat juomalle sen pehmeän suklaisen ja täyteläisen maun. Tuote sisältää luonnollisen jakauman aminohappoja optimaalisessa suhteessa. 

Ota kaikki irti palautumisesta! Optimal Recovery antaa lihaksillesi energiaa, jota ne tarvitsevat treenin jälkeen. Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja sen säilymistä sekä luuston pysymistä normaalina. 

Ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta – ei myöskään keinotekoisia aromeja tai väriaineita! Optimal Recovery ei sisällä mitään ylimääräistä, ainoastaan puhtaita ja kehollesi tarpeellisia rakennusaineita tehokkaaseen palautumiseen.

Tuotenumero: 134194

EAN: 6430039223547