Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 800 GR

Puhdistamo Optimal Vege Recovery, mansikka 800 g

Täyteläinen ja herkullinen mansikanmakuinen palautusjuomajauhe.
Optimaalinen sekoitus palautumisen tueksi.
Sisältää luomulaatuisia proteiineja ja hiilihydraatteja, vegaaninen.
19,95 €
24,94 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamo Optimal Vege Recovery on herkullinen ja täyteläinen mansikanmakuinen palautusjuomajauhe, joka sisältää luomulaatuisia proteiineja ja hiilihydraatteja.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdistamo Optimal Vege Recovery - mansikanmakuinen palautumisjuomajauhe 

Puhdistamon Optimal Vege Recovery on puhdasta polttoainetta treenien jälkeiseen palautumiseen kaikkiin urheilulajeihin! Optimal Recovery on täyteläinen palautusjuomajauhe, joka sisältää optimaalisessa suhteessa proteiinia ja hiilihydraatteja. Herkullinen mansikanmakuinen jauhe antaa keholle treenien jälkeen sen eniten tarvitsemat ravintoaineet oikeanlaisessa ja hyvin imeytyvässä muodossa. Palautusjuoma auttaa myös palauttamaan kehoon nesteitä, joita se on menettänyt treenin aikana. 

Optimal Vege Recovery sisältää korkealuokkaista, luomulaatuista herne- ja riisiproteiinia sekä hyvin imeytyvää, tapiokapohjaista luomumaltodekstriiniä. Mansikkajauhe ja luontaiset aromit antavat juomalle sen pehmeän mansikkaisen maun. Tuote sisältää luonnollisen jakauman aminohappoja optimaalisessa suhteessa. 

Ota kaikki irti palautumisesta! Optimal Recovery antaa lihaksillesi energiaa, jota ne tarvitsevat treenin jälkeen. Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja sen säilymistä sekä luuston pysymistä normaalina. 

Ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta  ei myöskään keinotekoisia aromeja tai väriaineita! Optimal Recovery ei sisällä mitään ylimääräistä, ainoastaan puhtaita ja kehollesi tarpeellisia rakennusaineita tehokkaaseen palautumiseen. 

Tuotenumero: 134195

EAN: 6430039223578