BLACK WEEK KAIKKI -20%, CLUBILAISILLE -25% KOODI: MEMBER25
Black Week verkossa ja myymälöissä
Uutuus
20%
Puhdistamo Optimal Vege Recovery, suklaa 800 g
Puhdistamo Optimal Vege Recovery, suklaa 800 g
Puhdistamo Optimal Vege Recovery, suklaa 800 g
säästät 3.99 EUR

Puhdistamo Optimal Vege Recovery, suklaa 800 g

Täyteläinen ja herkullinen suklaanmakuinen palautusjuomajauhe.
Optimaalinen sekoitus palautumisen tueksi.
Sisältää luomulaatuisia proteiineja ja hiilihydraatteja, vegaaninen.
15.96 EUR
19.95 EUR
19.95 EUR/kg
Katso hintahistoria
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Puhdistamo Optimal Vege Recovery on herkullinen ja täyteläinen suklaanmakuinen palautusjuomajauhe, joka sisältää luomulaatuisia proteiineja ja hiilihydraatteja.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdistamo Optimal Vege Recovery - suklaanmakuinen palautumisjuomajauhe 

Puhdistamon Optimal Vege Recovery on puhdasta polttoainetta treenien jälkeiseen palautumiseen kaikkiin urheilulajeihin! Optimal Recovery on täyteläinen palautusjuomajauhe, joka sisältää optimaalisessa suhteessa proteiinia ja hiilihydraatteja. Herkullinen suklaanmakuinen jauhe antaa keholle treenien jälkeen sen eniten tarvitsemat ravintoaineet oikeanlaisessa ja hyvin imeytyvässä muodossa. Palautusjuoma auttaa myös palauttamaan kehoon nesteitä, joita se on menettänyt treenin aikana. 

Optimal Vege Recovery sisältää korkealuokkaista, luomulaatuista herne- ja riisiproteiinia sekä hyvin imeytyvää, tapiokapohjaista luomumaltodekstriiniä. Luomulaatuinen kaakaojauhe ja luontaiset aromit antavat juomalle sen pehmeän suklaisen ja täyteläisen maun. Tuote sisältää luonnollisen jakauman aminohappoja optimaalisessa suhteessa. 

Ota kaikki irti palautumisesta! Optimal Recovery antaa lihaksillesi energiaa, jota ne tarvitsevat treenin jälkeen. Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja sen säilymistä sekä luuston pysymistä normaalina. 

Ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta – ei myöskään keinotekoisia aromeja tai väriaineita! Optimal Recovery ei sisällä mitään ylimääräistä, ainoastaan puhtaita ja kehollesi tarpeellisia rakennusaineita tehokkaaseen palautumiseen. 

EAN: 6430039223561

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...