Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 600 GR

Puhdistamo VEGE Proteiini - Mansikka

Optimaalinen sekoitus välttämättömiä aminohappoja
Riisiproteiinin ja herneproteiinin yhdistelmä
Pehmeän mansikkainen maku
19,95 €
33,25 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamo VEGE Proteiini Mansikka on mansikanmakuinen riisi- ja herneproteiinijauhe. Optimaalinen sekoitus välttämättömiä aminohappoja.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdistamo VEGE Proteiini, mansikanmakuinen

Puhdistamon mansikanmakuinen riisi- ja herneproteiinijauhe on korkealuokkainen, kasviperäinen ja luonnollinen proteiinijauhe, joka on valmistettu ilman mitään kompromisseja! Puhdistamon vegeproteiini saa pehmeän mansikkaisen makunsa aidosta mansikkajauheesta ja luontaisesta mansikka-aromista.

Proteiinijauhe on valmistettu sekoittamalla yhteen täysjyväriisiproteiini ja herneproteiini. Riisiproteiini on jo itsessään erinomainen, hyvin imeytyvä kasvikunnan proteiini ja sillä on lähes täydellinen aminohappoprofiili. Yksi aminohappo riisiproteiinissa jää kuitenkin vähäiseksi, ja se on lysiini. Lysiiniä taas löytyy erityisesti palkokasveista kuten herneestä. Yhdistämällä nämä kaksi hyvää proteiininlähdettä saadaan aminohappokoostumuksesta täydellinen.

Puhdistamon Vegeproteiini on luonnollinen lisä päivittäisen proteiinin tarpeen saavuttamiseksi. Korkean proteiinipitoisuutensa lisäksi tuote sisältää runsaasti välttämättömiä aminohappoja. Kasvipohjaisena proteiinina tuote sopii loistavasti kasvisruokavalion tueksi. Lisäksi se on huomattavasti vatsaystävällisempi kuin tyypilliset maitopohjaiset proteiinit.

Proteiinijauhe, joka ei sisällä mitään ylimääräistä! Ei sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta – ei myöskään keinotekoisia aromeja, säilöntäaineita tai väriaineita. Vegaaninen tuote.

Tuotenumero: 134230

EAN: 6430039223134