Ravinto ja terveys
BIOMED | 500 GR

Linomix

Herkullinen kuitulisä.
Sisältää myös hyviä rasvahappoja.
Vatsan parhaaksi!
24,90 €
49,80 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Linomix on herkullinen lisä ruokavalioosi ja sisältää runsaasti luonnon tehoaineita elimistösi käyttöön! Vatsan parhaaksi marjainen pellavansiemenrouhe.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Linomix on herkullinen lisä ruokavalioosi ja sisältää runsaasti luonnon tehoaineita elimistösi käyttöön!

Pellavasiemenrouhe

Rouheessa on puristuksen jäljiltä alkuperäisestä määrästä noin 20 % pellavansiemenöljyä. Pellavansiemenrouheessa on monia terveysvaikutteisia aineita: rasvahappoja kuten omega-3 ja omega-6, kuituja 28 % (joista 1/3 liukenevia), lima-aineita, lignaaneja sekä kivennäisaineita kuten magnesiumia ja kaliumia sekä hivenaineita kuten piitä. Pellavansiemen sisältää rasvahapoista varsinkin alfalinoleenihappoa pidetään erittäin tärkeänä. Rasvahapoilla on oleellinen rooli solukalvojen ja aivojen toiminnassa. Pellavansiemenen sisältämät lignaanit ovat tärkeitä antioksidantteja. Lignaanien lähteenä pellavansiemenrouhe on muihin kasveihin verrattuna ylivertaista. Esimerkiksi rukiiseen verrattuna lignaanipitoisuus on monisatakertainen. Päiväannoksesta Linomixiä, joka sisältää noin 10,4 g pellavansiemenrouhetta, ihminen saa noin 7 mg lignaaneja (max. saantisuositus 40 mg/pv).

Kauralese

Kauran sisältämän liukoisen ravintokuidun, betaglukaanin, on todettu auttavan alentamaan veren kolesterolia. Kauran kuitujen on todettu alentavan myös veren sokeriarvoja. Kuiduilla on myös kauan tiedetty olevan suolen toimintaa edistävä vaikutus. Kauraleseessä on lisäksi valkuaisaineita, kivennäisaineita ja vitamiineja.

Ruusunmarjan kuorijauho

Ruusunmarja rikastuttaa Linomixiä luonnon C-vitamiinilla, jolla on bioaktiivinen yhteisvaikutus mm. lykopeenin kanssa. Ruusunmarjassa on myös E-vitamiinia ja polyfenoleita, tärkeitä antioksidantteja.

Karpalo

Karpaloa on kansan parissa käytetty parantamaan mahan ja suoliston toimintaa. Apteekeissa on ennen myyty karpalosta valmistettua vatsavalmistetta.

Tyrni

Toinen Linomixin sisältämistä C-vitamiinin lähteistä on tyrni. Se sisältää myös runsaasti rasvahappoja, tokoferoleja (E-vitamiini), kasvisteroleita ja flavonoideja.

Mustikka

Suomen Luontaistuotekauppiaiden Liitto valitsi mustikan vuoden 2004 kasviksi. Mustikka onkin ollut kansanperinteessä tärkeä marja terveyden vaalimisessa. 

Täysruokosokeri (intiaanisokeri)

Ruokosokeri eroaa koostumukseltaan merkittävästi teollisesti valmistetusta sokerista. Se on hellävaraisen valmistusprosessin jäljiltä mahdollisimman luonnollisessa muodossa. Ruokosokeria valmistetaan Etelä-Amerikassa ilman kemiallisia prosesseja käsin puristamalla. Se sisältää paljon ravitsevia ainesosia kuten kivennäisaineita ja aminohappoja. Ruokosokeri imeytyy verenkiertoon hitaammin kuin teolliset sokerit. Ruokosokeri eli intiaanisokeri sulaa hyvin sekä kylmään että kuumaan nesteeseen.

Tuotenumero: 135323

EAN: 6417152071040