Ravinto ja terveys
Foodin | 100g

Foodin ilta ravintolisäjauhe 100g

Tyynnyttää kehon ja mielen lempeisiin uniin.
Helppo sekoittaa veteen tai mehuun.
Rauhoittaa ja rentouttaa.
14,90 €
149,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Foodinin Ilta ravintolisäjauhe sekoitetaan veteen tai mehuun ja nautitaan ennen nukkumaanmenoa parempien yöunien takaamiseksi. Koe magnesiumin, B6-vitamiinin, ashwagandhan, kamomillan ja sitruunamelissan ihmeitä tekevä yhteisvaikutus ja laskeudu rennosti höyhensaarille.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Ilta-jauhesekoitus on ammentanut inspiraationsa legendaarisen Nukkumatin unihiekasta. Reseptiikka on rakennettu 10 tarkoin valitusta raaka-aineesta, jotka on helppo sekoittaa päivän päätteeksi sellaisenaan veden tai mehun joukkoon. Juoman sininen väri syntyy fykosyaniini-nimisestä pigmentistä, joka on peräisin spirulinasta. Ilta-jauhesekoitus sisältää sitruunamehujauhetta, tauriinia, L-tryptofaania, magnesiumbisglysinaattia, sitruunamelissaa, kamomillaa, L-teaniinia, aswagandhauutetta, fykosyaniinia sekä B6-vitamiinia. Suositeltu vuorokausiannos on 1-2 teelusikallista illan viimeisen vesilasillisen kanssa.

EAN: 6430051825019

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita