Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -20% ale!
Uutuus
Great Earth Bedtime
Great Earth Bedtime
Great Earth Bedtime
Great Earth|60 kaps

Great Earth Bedtime

Sisältää runsaasti ainesosia, joilla on rauhoittava vaikutus.
Rentoudu ashwagandhalla, vihreällä teellä ja magnesiumilla
Yksi kapseli ennen nukkumaanmenoa riittää
31.9 EUR
Verkkokaupan saldoEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Kehon parhaan toimintakyvyn kannalta, uni on hyvin tärkeää, sillä silloin keho ja aivot palautuvat. Great Earth Bedtime sisältää tarkkaan valittuja yrttejä, kivennäisaineita ja vitamiineja hyviin yöuniin.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Great Earth Bedtime auttaa saamaan paremmat yöunet

Uni on hyvin tärkeää kehon optimaalisen toimintakyvyn kannalta, sillä nukkuessa keho ja aivot palautuvat. Great Earth Bedtime sisältää tarkoin valittuja yrttejä, kivennäisaineita ja vitamiineja, joiden avulla saat paremmat yöunet. Ota Bedtime-kapseli ennen nukkumaanmenoa. Nukkuessasi Bedtime tarjoaa kehollesi ja aivoillesi ihanteelliset olosuhteet palautumiseen. Ashwagandha edistää henkistä tasapainoa ja normaalia rentoutumista nukahtaessa, kun taas humalalla on rauhoittava ja hyvää unta edistävä vaikutus. Magnesium edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa ja sitruunamelissa auttaa ylläpitämään rauhallista unta.

EAN: ‌7350031364194

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...