Ravinto ja terveys
NEW NORDIC | 120 TAB

Melissa Dream

Levollista unta ja rentoutusta.
Herää levänneenä.
Ei sisällä melatoniinia.
53,00 €
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Melissa Dream tabletti on yrttiuutteita, B-vitamiinia ja magnesiumia sisältävä ravintolisä levolliseen uneen ja rentoutumiseen. Sitruunamelissauutetta (Melissa officinalis L.) tarkasti valituista sitruunamelissan lehdistä ja kamomillaa kamomillan kukinnoista.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Melissa Dream -tabletit auttavat levollisen unen saannissa. Sitrunnamelissauute auttaa ylläpitämään levollista unta. B-vitamiiniyhdistelmä tukee hermoston normaalia toimintaa. Sisältää sitruunamelissaa, kamomillaa, l-teaniiniä, B-vitamiineja (B1, B2, B6 ja B12) ja magnesiumia sekä niasiinia. Hyvin nukutun yön jälkeen olosi on jälleen terävä ja virkeä. Kun nautit näitä kasviuutteita tabletin muodossa, vältät juomasta liikaa nesteitä illalla. Tuote ei aiheuta riippuvuutta, vaan sen luonnolliset kasviuutteet ja vitamiinit tukevat kehon normaaleja toimintoja. B-vitamiinit (B1, B2, B3, B6, B12) ja magnesium tukevat hermoston normaalia toimintaa.

Tuotenumero: 135925

EAN: 5021807583225