Ravinto ja terveys
HARMONIA | 90 KAP

niDRA

Syvempi rentoutuminen - rauhallisempi uni
Dokumentoitua sahrami- ja aswagandhauutetta
Ei aiheuta riippuvuutta tai sekoita luonnollista unirytmiä
29,90 €
1 300,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Harmonia niDRA helpompaan nukahtamiseen, levottomuuden ja hermostuneisuuden rauhoittamiseen. niDRA sisältää kahden tutkitun ja palkitun uutteen yhdistelmän; AFFRON® Maailman parhaiten dokumentoitua sahrami-uutetta ja KSM66® ashwagandha-juuriuutetta.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Harmonia niDRA

KOUKUSSA MELATONIINIIN? OTA niDRA JA KORJAA UNIONGELMIEN JUURISYYT

Yleisimmät unihäiriöiden syyt ovat stressi, jännitys ja rauhattomuus. niDRA ratkaisee nämä haasteet pysyvästi, sillä se korjaa uniongelmien juurisyitä. niDRAn avulla saavutat syvemmän rentoutumisen sekä rauhallisuuden ja siten paremman unen.

niDRA sisältää kahden tutkitun ja palkitun uutteen yhdistelmän:
•AFFRON® Maailman parhaiten dokumentoitua sahrami-uutetta.
•KSM66® Maailman parhaiten dokumentoitua ashwagandha-juuriuutetta.

Lukuisat kliiniset tutkimukset osoittavat, että niDRAn sisältämät tehoaineet helpottavat nukahtamista, vähentävät rauhattomuutta sekä hermostuneisuutta. niDRA vaikuttaa positiivisesti iltaisin unen saantiin. Sen lisäksi yölliset heräämiset vähenevät ja tarpeeton valveillaoloaika lyhenee. Teho että turvallisuus on todistettu yli 30 uutespesifissä tutkimuksessa.

niDRA HELPOTTAA NUKAHTAMISTA!

Toisin kuin melatoniinivalmisteet, niDRA...
...EI aiheuta riippuvuutta
...EI sekoita luonnollista unirytmiä
...EI aiheuta aamutokkuraisuutta tai kärttyisyyttä

Harmonia niDRA sisältää yhdistelmän Affron®:ia ja KSM66®:a. Näitä kahta helposti imeytyvää uutetta sahramista ja ashwagandhasta käytetään perinteisesti yhdessä rauhoittumiseen, rentoutumiseen sekä nukahtamiseen. Harmonia niDRAn sisältämä sahramiuute (Affron®) edistää rentoutumista, emotionaalista tasapainoa sekä postiviivista mielialaa. Valmisteen sisältämä täyden spektrin ashwagandha-juuriuute (KSM66®) tukee nukahtamista, edistää palautumista ja tukee kehoa hermostuneisuuden, jännittyneisyyden ja levottomuuden yhteydessä. 

Tuotenumero: 135877

EAN: 6417187101699