Ravinto ja terveys

Puhdistamo Kollageeni Sport 150 g

Hyvänmakuinen kollageenijauhe urheilijalle
Sisältää tarkkaan suunnitellun sekoituksen urheiluun ja palautumiseen optimoituja ainesosia
Huippulaatuiset puhtaat raaka-aineet.
12,90 €
86,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamo Kollageeni Sport on laadukas ja hyvänmakuinen kollageenijauhe urheilevalle ihmiselle! Sisältää lisäksi mustikkajauhetta, Tripla MagnesiumiaTM, OptiMSM:ää, C-vitamiinia ja L-glutamiinia. Sekoita veden tai smoothien joukkoon ja nauti herkullisesta palautusjuomasta!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Kollageeni Sport on nimensä mukaisesti urheilijan ykköstuote! Kollageeni Sport on käyttövalmis ja herkullinen kollageenijuomajauhe, joka vahvistaa luustoa ja niveliä. Lisäksi se edistää lihasten ja immuunijärjestelmän toimintaa pitäen sen normaalilla tasolla myös raskaan liikunnan jälkeen. Kotimaisen mustikkajauheen lisäksi sekoitus sisältää huippulaadukasta kollageenia, Tripla MagnesiumiaTM, OptiMSM:ää, C-vitamiinia ja L-glutamiinia. Tuote on on toteutettu erittäin harkituilla resepteillä saavuttaaksemme mahdollisimman kokonaisvaltainen kollageenituote. Kollageeni Sport on erittäin korkealuokkainen käyttövalmis smoothiesekoitus, josta saadaan kollageenin hyödyt helposti ja herkullisesti ilman makeutusaineita. Kollageeni Sportissa on käytetty hydrolysoitua kollageenipeptidiä, joka on markkinoiden korkealuokkaisinta ja tieteellisesti tutkituinta naudankollageenia.

Tuotenumero: 134214

EAN: 6430039223233