Ravinto ja terveys
BIOMED | 36 KAP

Neuroglandin Forte

Riittoisa 36 päivän annos
33,90 €
1 168,97 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Biomed Neuroglandin Forte sisältää eläinperäisiä neurolipidejä eli eläinlesitiiniuutetta, joka koostuu fosfolipideistä ja muista rasvayhdisteistä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Neuroglandin forte, Neurolipidi - fosfatidyyliseriini - resveratroli - E-vitamiini - pellavansiemenöljyvalmiste

Biomedin Neuroglandin Forte sisältää eläinperäisiä neurolipidejä eli eläinlesitiiniuutetta, joka koostuu fosfolipideistä ja muista rasvayhdisteistä.

Biomed on kehittänyt ja valmistanut neurolipidivalmisteita jo vuodesta 1982. Biomed on myös Euroopan ainoa eläinperäisen lesitiiniuutteen valmistaja.

Neurolipidien lisäksi Neuroglandin Forte sisältää pellavansiemenöljyä sekä fosfoseriinia, resveratrolia ja E-vitamiinia.

Resveratroli on useissa kasveissa esiintyvä fenoliyhdiste, jota on löydetty erityisesti punaisista ja sinisistä rypäleistä sekä puolukoista, mustikoista ja karpaloista.

Neuroglandin sisältää runsaasti E-vitamiinia, joka on yksi tärkeistä rasvaliukoisista vitamiineista. E-vitamiini toimii elimistössä antioksidanttina ja edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Tuotenumero: 135330

EAN: 6417152000057