Ravinto ja terveys
BERTILS | 60 TAB

NivelActive

Nivelten ja sidekudosten hyvinvointiin
Sopii myös kasvissyöjille sekä kala- ja äyriäisallergikoille
Aktiivisille aikuisille ja urheilijoille
21,90 €
755,17 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
NivelActive on munamembraani-, Boswellia serrata -, pirunkynsi-, mangaanitabletti nivelten ja sidekudosten joustavuuteen ja hyvinvointiin. Monipuolinen ja nopeavaikutteinen!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

bertil's NivelActive - nopeavaikutteiset ravintoaineet nivelille!

NivelActiven Ovomet® -munamembraaniuute on eristetty kananmunan kuoren kalvosta. Kananmunan kuoren alla oleva nahkea kalvo sisältää luonnostaan useita nivelille tärkeitä ravintoaineita, kuten kondroitiinisulfaattia, glukosamiinia, hyaluronihappoa, kollageenia ja elastiinia. Ainutlaatuinen koostumus ja ainesosien synergia tukevat nivelten hyvinvointia monin tavoin! Uute vähentää nivelten arkuutta ja jäykkyyttä sekä suojelee rustoja ja jänteitä.

NivelActive sisältää myös Boswellia serrataa, pirunkynttä (harpagojuuri) ja mangaania.

Boswellia serrata -puusta saatavaa uutetta on käytetty intialaisessa lääketieteessä nivelvaivoihin jo vuosisatojen ajan. Boswellia serrata -valmisteita on runsaasti tarjolla Keski-Euroopan markkinoilla ja Suomessakin yhä yleisemmin. Afrikkalainen pirunkynsi eli harpagojuuri tunnetaan nivelten hyvinvointiin liittyvistä vaikutuksistaan ja sitä käytetään niveltuotteissa laajalti esimerkiksi Saksassa ja Ranskassa.

NivelActiven sisältämä hyvin imeytyvä, ns. aminohappokelatoitu mangaani edistää sidekudosten normaalia muodostumista sekä luuston pysymistä normaalina.

bertil’s NivelActive sopii myös ovo-vegetaristiseen ruokavalioon, sillä se ei sisällä liivatetta, kalaa tai äyriäisiä.

NivelActive -tuote valmistetaan bertil'sin kehittämällä reseptillä Pietarsaaressa. Tuotteen raaka-aineiksi on valittu ainoastaan markkinoiden parhaat tehoaineet, jotka tukevat toistensa vaikutuksia.

Aktiivisille aikuisille ja senioreille sekä rankasti treenaaville kuntoilijoille ja kilpaurheilijoille!

Tuotenumero: 136142

EAN: 6416227016115