Ravinto ja terveys
SUPER | 30 TAB

SUPER Kurkumiini

Vahva hyvin imeytyvä TSE Forte -kurkumauute
Suosittu valmiste mm. nivelten hyvinvointiin.
Kätevä, pieni pakkaus
19,90 €
1 658,33 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Bioteekin Super Kurkumiini sisältää vahvaa ja hyvin imeytyvää TSE-Forte -kurkumauutetta. Kurkuma suojaa elimistöä antioksidanttina ja edistää immuunijärjestelmän toimintaa. Kurkuma on myös suosittu valmiste nivelten hyvinvoinnista kiinnostuneiden joukossa. Nykytutkimus on todentanut kurkuman tehon.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Tavallisessa kurkumauutteessa vain noin 1 % käytetystä kurkumiinista, kurkuman aktiiviaineesta, siirtyy verenkiertoon ja solujen käyttöön.

Super Kurkumiinin TSE forte -kurkumauute (Turmeric Super Extract forte) on kurkumiinin ja beetasyklodekstriinin yhdistelmä. Beetasyklodekstriini lisää kurkumiinin vaikuttavuutta monikertaisesti. Super Kurkumiinia voi käyttää aina tarvittaessa, se sopii myös pitkäaikaiskäyttöön esim. nivelongelmissa. Pieni paketti on helppo pitää mukana taskussa tai laukussa. Kurkumaa on vuosisatoja käytetty erilaisten olotilojen hallintaan, myös nykytutkimus on todentanut kurkuman tehon.

Tuotenumero: 135428

EAN: 6413620700481