Ravinto ja terveys
BODYFLEX | 60 KAP

Bodyflex Boswellia 60 cap

Nivelten ja tukikudosten hyvinvointiin
Patentoitu AprèsFlex® Boswellia serrata -uute
Hyvin imeytyvä ja nopeasti vaikuttava uutekapseli
17,90 €
745,83 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Bodyflex Boswellia sisältää hyvin imeytyvää ja nopeasti vaikuttavaa AprèsFlex® Boswellia serrata -uutetta. Nivelten ja tukikudosten hyvinvointiin!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Bodyflex Boswellia, Boswellia serrata -uutekapseli

Bodyflex® Boswellia tukee aktiivista elämäntapaa ja sopii erityisesti ikääntyville sekä henkilöille, joiden nivelet altistuvat voimakkaalle rasitukselle.

Bodyflex® Boswellia –ravintolisä sisältää AprèsFlex® Boswellia serrata -uutetta, jonka vaikuttava aine, asetyyli-11-keto-beta-boswelliinihappo eli AKBA, on vakioitu. Uutteen aineiden synerginen vaikutus ylittää yksittäisten aineiden vaikutukset. Puhtaaseen AKBA:an verrattuna AprèsFlex® imeytyy tehokkaammin solukalvojen läpi, sen pitoisuus veressä on korkeampi, se on pitkävaikutteisempi ja vaikutukseltaan voimakkaampi. 

Boswellia serrata -uutetta saadaan Boswellia-kasvisuvun puiden pihkasta. Käytetty kasvin osa on pihkahartsi, jolla on vuosituhansien käyttöhistoria intialaisessa ayurveda-lääketieteessä sekä kiinalaisessa lääketieteessä.

Uutekapseli on laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen. Valmistettu Suomessa.

Tuotenumero: 135217

EAN: 6428300001352