Ravinto ja terveys
BODYFLEX | 120 TAB

Bodyflex MSM 120 tab

Urheilijoille ja paljon liikkuville
Hiusten, kynsien ja ihon vahvistamiseen
Tukee aktiivista ja terveellistä elämäntapaa
22,90 €
156,85 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Bodyflex MSM on tablettimuotoinen korkealaatuista OptiMSM® ja molybdeenia sisältävä ravintolisä nivelten, ihon ja hiusten hyvinvoinnille

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
OptiMSM® (metyylisulfonyylimetaani) on vesiliukoinen, orgaaninen rikkiyhdiste. Luonnossa sitä esiintyy laajalti. . Erityisen hyviä lähteitä ovat siemenet, viljat, soijapavut, valkosipuli, tomaatti, kahvi, tee, olut ja lehmänmaito. Orgaanista rikkiä on luontaisesti myös ihmisen kehossa. Sen pitoisuudet ovat korkeimmillaan erityisesti lihaksissa, nivelissä, ihossa, kynsissä ja hiuksissa. Monipuolisesti vaikuttava MSM tukee aktiivista ja terveellistä elämäntapaa ja sitä suositellaankin erityisesti urheilijoille ja kuntoilijoille osana lihashuoltoa. Molybdeeni on ihmiselle välttämätön hivenaine, joka edistää normaalia rikkiaminohappoaineenvaihduntaa. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton. Valmistettu Suomessa.

Tuotenumero: 135216

EAN: 6428300001413