Ravinto ja terveys
HARMONIA | 56 KAP

curaMIN

Nivelten terveyteen ja liikkuvuuteen.
Tutkimusten mukaan yhdeksän kymmenestä saa avun.
Kliinisesti dokumentoitu BCM95® kurkumiini- ja BosPure® boswelliauute.
27,90 €
820,59 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
curaMIN® nyt edullisemmassa 56 kapselin pakkauksessa! Curamin on tutkitusti toimiva niveltuote, joka auttaa suojaamaan niveliä ja tukee normaalia nivelten terveyttä kahden dokumentoidun uutteen yhteisvaikutuksen ansiosta. Kurkuma (BCM95®) auttaa suojaamaan niveliä ja tukemaan normaalia nivelten terveyttä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Harmonia curaMIN kaps - tutkitusti toimiva niveltuote

curaMIN auttaa suojaamaan niveliä ja tukee normaalia nivelten terveyttä kahden dokumentoidun uutteen yhteisvaikutuksen ansiosta.

Kurkuma (BCM95®) auttaa suojaamaan niveliä ja tukemaan normaalia nivelten terveyttä, sekäsuojaa kehon soluja hapettumisstressiä vastaan ja ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Boswellia (BosPure®) tukee lisäksi nivelten mukavuutta & liikkuvuutta.Tutkimusten mukaan yhdeksän kymmenestä saa avun.

curaMIN on valittu USA:ssa moneen kertaan parhaaksi nivelvalmisteeksi. Tuotteen raaka-aineiden vaikutukset on dokumentoitu 69:ssä julkaistussa tutkimuksessa.

Tuotenumero: 135876

EAN: 6417187101873