Ravinto ja terveys
GREAT EARTH | 60 KAP

Great Earth BioCell Collagen

Nivelille, rustolle ja iholle.
kollageenia, kondroitiinia ja hyaluronihappoa.
Hydrolysoitu kollageeni edesauttaa imeytymistä.
29,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
BioCell Collagen + Hyaluronihappo sisältää yhdistelmän tyypin II kollageenia, kondroitiinia ja hyaluronihappoa. Nämä kolme ainesosaa ovat tärkeitä nivelille, iholle ja sidekudokselle. Patentoidulla prosessilla tuotettu BioCell Collagen imeytyy kehoon nopeasti ja tehokkaasti.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

BioCell Collagen + Hyaluronihappo nivelille, iholle ja sidekudokselle

Sisältää yhdistelmän tyypin II kollageenia, kondroitiinia ja hyaluronihappoa. Nämä kolme ainesosaa ovat tärkeitä nivelille, iholle ja sidekudokselle. Kollageeneja on erityyppisiä. Tyypin II kollageeni on hallitseva kollageenityyppi nivelrustossa. Patentoidulla prosessilla tuotettu BioCell Collagen imeytyy kehoon nopeasti ja tehokkaasti. Tuotteen aktiivisten ainesosien lähde on kananrusto. Kananrusto on hyvin samankaltainen kuin ihmisen nivelrusto, minkä ansiosta se imeytyy kehoon helposti. Uutetta tuottavat ilman hormoneja ja antibiootteja kasvatetut kanat.

Tuotenumero: 127026

EAN: 7350031632824