Ravinto ja terveys
LIFE | 200 G

Life Flexilett Ruusunmarja (L) 200 g

C-vitamiinirikas luomu ruusunmarja
Rosa canina -ruusunmarjauute edistää nivelten liikkuvuutta.
Saatavilla myös kapseleina
27,90 €
139,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Life Flexilett Ruusunmarja sisältää C-vitamiinia, joka edistää kollageenin normaalia tuotantoa rustojen normaalia toimintaa varten mm. nivelissä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Life Flexilett Ruusunmarja sisältää C-vitamiinia, joka edistää kollageenin normaalia tuotantoa rustojen normaalia toimintaa varten mm. nivelissä. Rosa canina -ruusunmarjauute edistää nivelten liikkuvuutta.

Life Flexilett Ruusunmarja on sertifioitu ekologinen ravintolisä ruusunmarjasta. Tuotteen valmistuksessa on käytetty sekä ruusunmarjan siemenet että hedelmäliha. Nämä ruusnunmarjat kasvavat erittäin haastavissa oloissa vulkaanisessa maaperässä korkealla vuoristossa Chilen rannikolla. Vulkaaninen maaperä on erityisen mineraalirikasta.

Korkealla vuoristossa ilmanala on viileä, mutta samalla aurinko on voimakas, jolloin ruusunmarjat kehittyvät ja kypsyvät hitaalla tahdilla. Siksi nämä ruusunmarjat ovat erityisen vitamiini-, mineraali ja galaktolipidirikkaita.

Tuote on ekologinen ja vegaaninen.

 

 

 

LUOMU SE-EKO-01

Tuotenumero: 130246

EAN: 7350050708177