Ravinto ja terveys
Bertil's health | 120kaps

Nivelactive

Nivelten hyvinvointiin
Sopii myös kasvissyöjille sekä kala- ja äyriäisallergikoille
Aktiivisille aikuisille ja urheilijoille
39,90 €
623,44 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
NivelActiven patentoitu NEM (Natural Eggshell Membrane) -uute on nivelille tärkeiden rakennusaineiden, kondroitiinisulfaatin, hyaluronihapon ja kollageenin, luonnollinen lähde. NivelActive on nopeavaikutteinen niveltuote!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

LUONNOLLISET JA VASTUULLISET RAVINTOAINEET KANANMUNASTA JA PERINTEISISTÄ NIVELKASVEISTA

NivelActiven Natural Eggshell Membrane NEM®-uute on eristetty kananmunan kuoren kalvosta. Kananmunan kuoren alla oleva nahkea kalvo sisältää luonnostaan useita nivelille tärkeitä ravintoaineita, kuten kondroitiinisulfaattia, glukosamiineja, hyaluronihappoa ja kollageenia. Uutteen valmistuksessa hyödynnetään elintarviketuotannon sivuvirtaa eli normaalisti jätteeksi päätyviä kananmunan kuoria. Uute valmistetaan ilman orgaanisia liuottimia, jotta sen aktiiviaineet säilyvät aktiivisessa luonnollisessa muodossa. NEM® on näin ollen eettisesti vahva lähde toimiviksi todetuille em. nivelten tehoaineille, jotka saadaan usein uhanalaisista hailajeista tai kala- ja eläinperäisistä teurasjätteistä.

Lisäksi NivelActive sisältää Boswellia serrataa, pirunkynsiuutetta (harpagojuuri) ja mangaania.

Boswellia serrata -puun pihka on intialaisen Ayurveda -hyvinvointifilosofian kulmakiviä. Boswellia serrata -valmisteita on runsaasti tarjolla Keski-Euroopan markkinoilla ja Suomessakin yhä yleisemmin. Pirunkynsi eli harpagojuuri taas tunnetaan laajalti Saksassa ja Ranskassa, joissa sitä käytetään paljon. Mangaani edistää sidekudosten, kuten nivelten, normaalia muodostumista ja luuston pysymistä normaalina.

Tuote on suunnattu aktiivisille aikuisille, senioreille sekä nuorille kuntoilijoille ja urheilijoille.

EAN: 6416227016115

EAN: 6416227016122

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita