Ravinto ja terveys
BERTILS | 120 TAB

Bertil´s NivelActive

Nivelten hyvinvointiin
Sopii myös kasvissyöjille sekä kala- ja äyriäisallergikoille
Aktiivisille aikuisille ja urheilijoille
39,90 €
623,44 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
NivelActiven patentoitu NEM (Natural Eggshell Membrane) -uute on nivelille tärkeiden rakennusaineiden, kondroitiinisulfaatin, hyaluronihapon ja kollageenin, luonnollinen lähde. NivelActive on nopeavaikutteinen niveltuote!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Nopeavaikutteisen bertil´s NivelActiven patentoitu ja kliinisesti tutkittu Ovomet® -munamembraaniuute sisältää luonnostaan runsaan ja tasapainoisen seoksen nivelten hyvinvoinnille tärkeitä ravintoaineita kuten glukosamiinia, hyaluronihappoa, kollageenia ja elastiinia. bertil´s NivelActiven hyvin imeytyvä mangaani edistää sidekudosten normaalia muodostumista ja luuston pysymistä normaalina. Valmisteeseen valitut kasviuutteet, Boswellia serrata ja pirunkynsi (harpagojuuri) täydentävät tuotteen nivelystävällisen koostumuksen ylläpitämällä nivelten normaalia hyvinvointia ja joustavuutta. Erinomainen tuote aktiivisille aikuisille ja senioreille sekä myös kovaa treenaaville ja aktiiviurheilijoille.

 
Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
 

Tuotenumero: 136141

EAN: 6416227016122

2 tablettia päivässä. Ovomet-uute on valmistettu kananmunasta. Tuotetta ei suositella muna-allergikoille.