Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
NivelTeho 120 + 60 kaps
NivelTeho 120 + 60 kaps
NivelTeho 120 + 60 kaps

NivelTeho 120 + 60 kaps

Aktiiviaineet kondroitiinsulfaatti, glukosamiini, MSM, inkivääriuute ja C-vitamiini.
Tukee ruston luonnollista uusiutumista.
Kotimainen Avainlippu-tuote.
39.9 EUR
311.72 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Tehokas ravintolisä nivelten ja rustojen hyvinvointiin. Kampanjapakkaus, jossa on 120 + 60 kapselia! NivelTehon vaikuttavat aineet tukevat ruston luonnollista uusiutumista. Hyvinvoiva rustokudos ja nivelneste auttavat ylläpitämään tervettä ja joustavaa liikettä nivelissä.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Tuotearvostelu

Kampanjapakkaus 120 + 60 kaps!

Nivelet tarvitsevat hyvinvointiinsa lempeää liikuntaa ja monipuolista ravintoa. Nivelten tärkeät osat ovat sidekudosta, joka koostuu kollageenista, elastiinista, fibrilliinistä, proteoglykaaneista ja hyaluronihaposta.

Vaurioitunut rusto uusiutuu hitaasti ja riittävän pahasti vaurioitunut rusto ei korjaannu enää lainkaan. Nivelten terveyden ylläpitämisessä on vaurioiden ehkäisy kaikkein tehokkainta hoitoa. NivelTehon vaikuttavat aineet tukevat ruston luonnollista uusiutumista. Hyvinvoiva rustokudos ja nivelneste auttavat ylläpitämään tervettä ja joustavaa liikettä nivelissä. Nivelen omien rakennusaineiden nauttiminen edistää ruston terveenä pysymistä.

Kotimainen NivelTeho sisältää tuttujen kondroitiinsulfaatin, glukosamiinin, MSM:n ja inkivääriuutteen lisäksi myös C-vitamiinia, joka aktivoi kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten ja suojaa soluja hapettumisrappeumalta, sekä kuparia, joka edistää sideokudosten pysymistä normaalina ja suojaa soluja hapettumisstressiltä.

EAN: 6430029911287

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...