Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 150 GR

Puhdistamo Kollageeni Natural kollageenijauhe

Neutraalin makunsa vuoksi helppokäyttöinen jauhe.
21 annosta.
Urheiluun ja proteiinin tarpeeseen!
9,90 €
66,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamo Kollageeni Natural on maustamaton ja monikäyttöinen kollageenijauhe kollageenin ja proteiinin tarpeeseen. Neutraalin makunsa vuoksi jauhetta voi lisätä esimerkiksi kahvin tai muun nesteen joukkoon!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdistamo Kollageeni Natural - kollageenijauhe urheiluun ja proteiinin tarpeseen

Kollageeni Natural on maustamaton ja monikäyttöinen kollageenijauhe kollageenin ja proteiinin tarpeeseen. Tuotteen sisältämä proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä sekä luuston pysymistä normaalina. Siksi se onkin erinomainen lisä treenien ja tasapainoisen ruokavalion tueksi! Neutraalin maun ansiosta voit lisätä kollageenijauhetta esimerkiksi kahvin tai muun haluamasi nesteen joukkoon. 

Kollageenina on käytetty tutkittua Bodybalance® kollageenipeptidiä, joka on erittäin tutkittu naudankollageeni. Lisäksi kollageenijauhe sisältää vesiliukoista guarpapukuitua Sunfiber®, joka on maailman tutkituin liukoinen kuitu. Liukoinen kuitu geeliytyy ruoansulatuksessa hidastaen hiilihydraattien pilkkoutumista ja ravintoaineiden imeytymistä, jolloin verensokerin nousu on tasaisempaa. 

Kollageeni Natural ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukralooria tai asesulfaami K:ta  ei myöskään keinotekoisia aromeja, säilöntäaineita tai väriaineita! Tuote on täysin rasvaton.

Tuotenumero: 134145

EAN: 6430039223226