Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Puhdistamo Nivel Complex
Puhdistamo Nivel Complex
Puhdistamo Nivel Complex
Puhdistamo|30 kaps

Puhdistamo Nivel Complex

Nivelille, iholle ja luustolle.
Hyvä imeytyvyys.
Täyteaineeton.
19.95 EUR
1425.00 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamon Nivel Complex on täsmätuote nivelten, ihon ja luuston hyvinvoinnin tueksi. Tehokas yhdistelmä patentoitua, denaturoimatonta UC-II® kollageenipeptidiä, C-vitamiinia, sitrusbioflavonoideja, mangaania ja kurkumaa!

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Tuotearvostelu

Nivel Complex - täsmätuote nivelille

Puhdistamo Nivel Complex sisältää tehokkaan yhdistelmän patentoitua, denaturoimatonta UC-II® kollageenipeptidiä, C-vitamiinia, sitrusbioflavonoideja, mangaania ja kurkumaa. Täsmätuote nivelten, ihon ja luuston hyvinvoinnin tukemiseen!

Nivel Complexin sisältämä C-vitamiini tukee luonnollista kollageenin muodostumista verisuonten, ihon, ruston ja luuston normaalia toimintaa varten. C-vitamiini ja mangaani edistävät luuston pysymistä normaalina ja mangaani myös vahvistaa sidekudosten normaalia muodostumista.

UC-II® -kollageenipeptidi on patentoitu, kliinisesti testattu denaturoimaton kollageeni. Kokonaisuutta täydentää luomulaatuinen kurkuma!

EAN: 6430039222809

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...