Ravinto ja terveys
SOLGAR | 60 KAP

Solgar Boswellia Resin Extract

Korkealaatuinen uute Boswellia Serratasta
Sokeriton, suolaton, maidoton, gluteeniton
Sopii myös vegaanista ruokavaliota noudattaville
37,90 €
997,37 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Solgarin korkealaatuinen Boswellia-yrttivalmiste sisältää yhdistelmän boswelliauutetta ja boswellia resin -jauhetta. Uute on valmistettu Boswellia Serratasta, joka sisältää eniten pihkan hyödyllisiä yhdisteitä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Solgar Boswellia Resin Extract (Boswellia serrata)

Boswellian pihka on saatu Boswellia-puista, ja se tunnetaan myös nimellä Frankincense. Puu on kotoisin Intiasta ja puun pihkan sisältämillä yhdisteillä tiedetään olevan hyvinvoinnille hyödyllisiä vaikutuksia. Boswelliaa löytyy yli 20 erilaista lajia. Pihkaa tuottavista tehdään öljyjä, jotka luokitellaan eri laatuihin riippuen sadonkorjuuajasta, uuttamisesta ja prosessoinnista sekä öljyn puhtaudesta. Solgar® Boswelliauute on valmistettu Boswellia Serratasta, joka sisältää eniten pihkan hyödyllisiä yhdisteitä. Boswelliaa on käytetty vuosisatojen ajan ja sen on uskottu mahdollisesti tukevan nivelten hyvinvointia.

Solgar®:n käyttämät yrtit valitaan huolellisesti luonnossa kasvatetuista tai erityisillä kasvitieteellisillä tiloilla viljellyistä kasveista. Hienoimmat ja tuoreimmat kasviraaka-aineet valitaan tiukkojen kriteerien perusteella. Huomioon otetaan muun muassa raaka-aineen maantieteellinen alkuperä, lajin todennettavuus sekä raaka-aineen laatu. 

Tuotenumero: 123683

EAN: 33984041141