Ravinto ja terveys
PUHDAS+ | 300 TAB

Puhdas+ Premium Chlorella & Spirulina 500 mg

Kaksi ravinnerikasta superfood -levää yhdessä!
Vitamiineja, kivennäisaineita, aminohappoja, rasvahappoja ja lehtivihreää.
Vain hyvinvoinnille oleellinen, ei mitään ylimääräistä.
21,90 €
146,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdas+ Chlorella & Spirulina tuo yhteen näiden kahden ravinnerikkaan levän edut yhdessä tabletissa. Spirulina on erittäin ravinnerikas mikrolevä ja se sisältää runsaasti proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita. Chlorella on spirulinan tavoin ravinnerikas mikrolevä ja se sisältää runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita, aminohappoja, rasvahappoja ja lehtivihreää.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdas+ Premium Chlorella & spirulina on erittäin ravinnerikas mikrolevä. Spirulina sisältää runsaasti proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita. Chlorella on spirulinan tavoin ravinnerikas mikrolevä ja se sisältää runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita, aminohappoja, rasvahappoja ja lehtivihreää. Chlorellan nimi tulee sen korkeasta chlorofylli- eli lehtivihreä pitoisuudesta.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

Tuotenumero: 135564

EAN: 6430050006679