Ravinto ja terveys
BIOMED | 60 KAP

Tyyni

Sisältää ensiluokkaista, standardoitua sahramiuutetta.
Erityisen tehokkaasti imeytyvää kurkumiiniuutetta.
Mukana myös inkivääriuutetta sekä sinkkiä!
44,90 €
1 247,22 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Biomed Tyyni on sahrami-kurkumiini-sinkki-inkivääri -yhdistelmävalmiste, joka on lempeä yhdistelmä tehokkaita uutteita! Sisältää Affron® sahramiuutetta sekä BCM-95® kurkumauutetta.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Biomed Tyyni - lempeä yhdistelmä tehokkaita uutteita

Biomedin Tyyni on yhdistelmävalmiste, joka sisältää Sahrami Affron®-uutetta, Kurkumiini BCM-95® -uutetta, sinkkiä sekä inkivääriuutetta.

Sahrami Affron®-uute on ensiluokkainen, standardoitu sahramiuute, jonka raaka-aineena on tarkoin valittu espanjalainen sahrami. Uutteen sisältämät vaikuttavat ainesosat krosiinit ja safranaalit (Lepticrosalides®) on standardoitu 3,5 % pitoisuuteen (HPLC-mittaus). Uute on valmistettu ainutlaatuisella ja patentoidulla luonnollisella uuttoprosessilla, joka tiivistää ja säilyttää sahramin aktiiviset aineet uniikilla tavalla ilman kemikaaleja ja alhaisella energiankulutuksella. Uuttotekniikka perustuu yksinomaan veteen, jolloin lopputuloksena saadaan raaka-aine, joka on puhdas kaikista liuottimista ja alkoholeista.

Kurkumiini BCM-95® -uute on erityisen tehokkaasti imeytyvä, tutkittu kurkumiiniuute. Luonnollinen kurkuminoidien ja kurkuman eteeristen öljyjen uutos! Uutteessa on 86 % kurkuminoideja (joihin kurkumiini kuuluu), 9 % kurkuman eteerisiä öljyjä ja 0 % apuaineita.

Sinkki edistää muun muassa normaalia kognitiivista toimintaa, immuunijärjestelmän toimintaa, veren testosteronitasojen pysymistä normaalina ja solujen suojaamista hapetusstressiltä. 

Inkivääriuute (Zingiber officinale) sisältää korkean määrän gingeroleja (6 %) tuoreeseen inkivääriin verrattuna. Gingerolit ovat inkiväärin maavarren sisältämiä aktiivisia yhdisteitä. Inkivääri voi auttaa hallitsemaan tulehdusreaktioita (Euroopan komission hyväksyntäpäätöstä odottava terveysväite).

Tuotenumero: 135339

EAN: 6417152000712