Ravinto ja terveys
PHARMA NORD | 90 KAP

Bio-Paine Kalium +30 90 kap

Edesauttaa verenpaineen pysymistä normaalina.
Edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.
Kaliumin ja D-vitamiinin lisäksi myös Q10:tä ja Pycnogenolia.
41,90 €
607,25 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Bio-Paine + Kalium on yhdistelmävalmiste, jossa on ubikinoni Q10:tä, Pycnogenolia ja D3-vitamiinia kapseleissa sekä kaliumia tabletteina. D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä ja kalium verenpaineen pysymistä normaalina.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Bio-Paine+Kalium -yhdistelmävalmiste

Bio-Paine + Kalium sisältää kaliumia, joka edistää verenpaineen pysymistä normaalina sekä D-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. Sydän on yksi kehon tärkeimmistä lihaksista!

Lisäksi tuote sisältää ubikinonia (koentsyymi Q10) ja Pycnogenolia®. Pycnogenol® on patentoitu uute, joka valmistetaan ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoresta. Bio-Paine®+Kaliumissa käytetty ubikinoni (koentsyymi Q10) on sama aine, jota kehokin tuottaa. Ubikinoni on liuotettu kasviperäiseen öljyseokseen ja altistettu patentoidulle kuumentamisprosessille, jonka ansiosta Q10 molekyylit liukenevat kokonaan normaalissa kehon lämmössä. Tämän takia Bio-Paine®+Kaliumin sisältämällä ubikinonilla on erinomainen biologinen hyötyosuus.

Bio-Paine®+Kaliumin sisällyttäminen osaksi jokapäiväistä elämää, johon kuuluu myös terveellinen syöminen, säännöllinen liikunta ja mahdollisimman vähäinen stressi, on askel kohti normaalien verenpainetasojen säilyttämistä. 

Tuotenumero: 124320

EAN: 5709976248304