Ravinto ja terveys
REDASIN | 120 TAB

Redasin Forte 120 tab

Punariisi-ubikinoni-B-vitamiinitabletti.
Valmistettu Suomessa.
Laktoositon, hiivaton, gluteeniton, makeuttamaton ja vegaaninen.
20,90 €
696,67 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Redasin Forte-valmiste sisältää punaista Monascus purpureus –rihmasienellä fermentoitua riisiä eli tutummin punariisiä sekä ubikinonia, foolihappoa, B6- ja B12-vitamiinia. 1 tabletti sisältää 2,99 mg monakoliini-K:ta.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Redasin Forte, punariisi-ubikinoni-B-vitamiinitabletti (120 tabl)

Redasin Forte sisältää punariisin lisäksi myös ubikinonia (koentsyymi Q10), foolihappoa sekä B6– ja B12-vitamiinia.

Redasin Forten sisältämä punariisi saadaan fermentoimalla valkoista riisiä Monascus purpureus –rihmasienellä. Fermentointiprosessissa syntyy voimakkaan punaista väriainetta. Värjäytyneet riisinjyvät kuivataan ja jauhetaan. Koska säännöllinen punariisin käyttö vähentää ubikinonin pitoisuutta elimistössä, valmisteeseen on lisätty ubikinonia korvaamaan elimistön omaa vähentynyttä tuotantoa.

Ubikinoni (koentsyymi Q10) on erittäin vahva ja rasvaliukoinen, vitamiinin kaltainen aine, jota on elimistön jokaisessa solussa. Ubikinonin muodostuminen vähenee muun muassa iän myötä.

Punariisin ja ubikinonin lisäksi Redasin Forte sisältää kolmen B-vitamiinin yhdistelmän; foolihappo, B6- ja B12-vitamiini, joka edistää homokysteiinin aineenvaihduntaa sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Tuotenumero: 135261

EAN: 6428300003844