Ravinto ja terveys
REDASIN | 60 TAB

Redasin Forte 60 tab

Punariisi-ubikinoni-B-vitamiinitabletti.
Valmistettu Suomessa.
Laktoositon, hiivaton, gluteeniton, makeuttamaton ja vegaaninen.
11,90 €
396,67 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Redasin Forte sisältää punaista Monascus purpureus –rihmasienellä fermentoitua riisiä eli tutummin punariisiä sekä ubikinonia, foolihappoa, B6- ja B12-vitamiinia. 1 tabletti sisältää 2,99 mg monakoliini-K:ta.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Redasin Forte, punariisi-ubikinoni-B-vitamiinitabletti (60 tabl)

Redasin Forte sisältää punariisin lisäksi myös ubikinonia (koentsyymi Q10), foolihappoa sekä B6– ja B12-vitamiinia.

Redasinin punariisi saadaan fermentoimalla valkoista riisiä Monascus purpureus –rihmasienellä. Fermentointiprosessissa syntyy voimakkaan punaista väriainetta. Värjäytyneet riisinjyvät kuivataan ja jauhetaan. Koska säännöllinen punariisin käyttö vähentää ubikinonin pitoisuutta elimistössä, Redasin® Forte -valmisteeseen on lisätty ubikinonia korvaamaan elimistön omaa vähentynyttä tuotantoa.

Ubikinoni (koentsyymi Q10) on erittäin vahva ja rasvaliukoinen, vitamiinin kaltainen aine, jota on elimistön jokaisessa solussa. Ubikinonia muodostuu maksassa, mutta sen muodostuminen vähenee muun muassa iän myötä.

Punariisin ja ubikinonin lisäksi Redasin Forte sisältää kolmen B-vitamiinin yhdistelmän; foolihappo, B6- ja B12-vitamiini, joka edistää homokysteiinin aineenvaihduntaa sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Tuotenumero: 135262

EAN: 6428300003837