Ravinto ja terveys
NEW NORDIC | 30 TAB

Wonder Legs

Auttaa ylläpitämään verisuoniston normaalia toimintaa
Edistää verisuonten normaalia kollageeninmuodostusta
Tekee jaloista keveämmät
26,90 €
896,67 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Wonder Legs on kasviuutteita sisältävä ravintolisä, joka auttaa vähentämään väsymyksen tunnetta jaloissa. Mainio apu seisomatyöntekijöille ja muille joilla jalat on kovilla.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Vaivaako suonikohju? Wonder Legs -tabletit sisältävät luontaisia proantosyaniideja (OPG), jotka voivat helpottaa raskailta tuntuvia ja väsyneitä jalkoja ylläpitämällä jalkojen hyvää verenkiertoa. Ainutlaatuinen bioaktiivinen yhdistelmä auttaa vähentämään jalkojen väsymystä ja turvotusta pitkäaikaisen istumisen tai seisomisen jälkeen. Wonder Legs tabletit sisältävät rannikkomännyn kuoriuutetta ja punaisen viinirypäleen lehtiuutetta. C-vitamiini edistää verisuonten normaalia kollageeninmuodostusta. Tarkista yhteensopivuus lääkkeidesi kanssa lääkäriltä. Ei sovi Marevan verenohennuslääkkeen kanssa yhteen. Valmistettu Ruotsissa farmaseuttisen laadunvalvonnan alaisuudessa.

Tuotenumero: 135917

EAN: 5021807584109