Ravinto ja terveys
TERRANOVA | 50 KAP

Terranova Fermented Black Garlic FBG22™ 50 kap

Fermentoitu musta valkosipuli
Tehokas ja hellävarainen
100 % täyteaineeton
26,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Fermented Black Garlic FBG22™ - Fermentoitu musta valkosipuli, jolla on erittäin korkea antioksidantti-, vitamiini-, polyfenoli- ja flavonoidipitoisuus.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Fermented Black Garlic FBG22™ sisältää triplafermentoitua mustaa valkosipulia, jolla on erittäin korkea antioksidantti-, vitamiini-, polyfenoli- ja flavonoidipitoisuus. Pienempikokoiset polyfenolit imeytyvät tehokkaammin kehosi käyttöön ja fermentoidussa valkosipulissa teho on voimakkaampi jo pienemmällä annostuksella. Mukana myös synergiaa ja imeytymistä tehostavaa inkivääriä.

Musta valkosipuli on tavallista valkosipulia, joka on saanut mustan värinsä altistamalla sitä lievälle kuumuudelle ja noin 70 % ilmankosteudelle. Mustassa valkosipulissa on vähemmän allisiinia, joka on yleisesti valkosipulin suosituin ainesosa, mutta enemmän terveydelle hyödyllisiä antioksidantteja, ravinteita ja fytoravinteita. Fermentoitu valkosipuli ei jätä ikävää jälkimajua- ta hajua ja on vatsaystävällisempi.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville.

Tuotenumero: 136253