Ravinto ja terveys
PHARMA NORD | 60 KAP

BioActive Q10 Ub 30mg 60 kap

Välittömästi imeytyvä
Dokumentoitu hyötyosuus ja laatu
Erityinen tuotanto- ja kapselointimenetelmä, joka suojaa ubikinolia valolta ja hapelta
41,90 €
974,42 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
BioActive Ubiqinol™ Q10 100 mg sisältää ubikinonia sen pelkistetyssä muodossa ubikinolina. BioActive Ubiqinol on vahva antioksidantti, joka tukee kehon alhaisten Q10-pitoisuuksien nostamista. BioActive Ubiqinolin raaka-aine Q10 vastaa kehon muodostamaa Q10:tä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

BioActive Ubiqinol Q10 - hyvin imeytyvä ubikinoli

BioActive UbiqinolTM Q10 sisältää ubikinolia, joka on ubikinonin pelkistynyt muoto. Valmiste on valmiiksi liuenneena kasviöljyyn ja suojattu sekä valon että hapen vaikutuksilta pehmytgelatiinikapseleissa. Yhdessä kapselissa on 30 mg ubikinolia ja 12 mg askorbiinihappoa.

Koentsyymi Q10 tai lyhyemmin Q10 on rasvaliukoinen vitamiinin kaltainen aine, jota esiintyy kahdessa muodossa: ubikinonina ja ubikinolina.

Ubikinolilla on luonnostaan eräs heikkous: se hapettuu hyvin nopeasti takaisin ubikinoniksi joutuessaan alttiiksi hapen vaikutukselle. Tästä ominaisuudesta johtuen se on äärimmäisen haasteellinen aine tuotannossa, kun halutaan valmistaa vakaa ubikinolivalmiste. Pharma Nordilla on onnistuttu kehittämään valmistusmenetelmä, jonka ansiosta aktiiviaine pystytään säilyttämään pelkistyneessä muodossaan ubikinolina.

Erityisen valmistusmenetelmän lisäksi myös pehmytgelatiinikapselit auttavat suojaamaan BioActive Ubiqinolin patentoidun aktiiviaineen valolta ja hapelta, jotta ainesosa kulkeutuu kehossa varsinaiseen tarkoitukseensa.

BioActive Ubiqinol on vahva antioksidantti, joka tukee kehon alhaisten Q10-pitoisuuksien nostamista. Valmiste sisältää Q10:tä kasviöljyssä, valolta suojaavissa pehmytgelatiinikapseleissa. BioActive Ubiqinolin raaka-aine Q10 vastaa kehon muodostamaa Q10:tä

Q10-muoto, jota BioActive Ubiqinolissa käytetään, on täysin cis-isomeereistä vapaa trans-muoto. Siinä ei myöskään ole jäämiä ympäristömyrkyistä, kuten ei muissakaan Pharma Nordin laatuvaatimukset täyttävissä Q10-tuotteissa.

BioActive Ubiqinolin Q10-raaka-aine ja kasviöljy eivät sisällä GMO-ainesosia

Sekä ubikinoli että ubikinoni ovat elimistölle hyödyllisiä ja tarpeellisia. Riippumatta siitä, missä muodossa Q10 nautitaan, elimistö muuntelee sitä hapettuneesta muodosta pelkistyneeksi ja päinvastoin tarpeensa mukaan.

Q10:tä saadaan pieniä määriä ruoasta. Ravinnosta saatavasta Q10:stä noin puolet on ubikinonia ja puolet ubikinolia. Parhaita lähteitä ovat naudan- ja porsaanliha, silli, soijaöljy sekä sardiinit.

Q10:tä ei voida kutsua vitamiiniksi, sillä elimistö muodostaa sitä itse. Sisäinen tuotanto toimiikin lähes kaikissa soluissa, mutta ikääntymisen ja eräiden sairauksien myötä elimistön kyky muodostaa Q10:tä heikkenee. Korkeimmillaan elimistön oma Q10-tuotanto on noin kaksikymmenvuotiaana, minkä jälkeen Q10-tuotanto alkaa vähitellen hiipua.

EAN: 5709976166202