Ravinto ja terveys
LIFE | 60 KAPSLAR

Life Q10 ubikinoni 100 mg

Luonnollinen Kaneka Q10
Fermentoitu ja mikrokristallisoitu
1 kapseli sisältää 100mg
30,51 €
35,90 €
678,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Luonnollista Kaneka Ubikinonia sisältävä ravintolisä, jonka luonnollinen ubikinoni imeytyy synteettisiä vastineita paremmin.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Life Q10, 100 mg

Life Q10 on ubikinonia sisältävä ravintolisä, jonka luonnollinen ubikinoni imeytyy synteettisiä vastineita paremmin.

LifeQ10 100mg sisältää fermentoitua Q10:a, jonka alkuperänä on non-GMO soijapavut. Tuotteen valmistaa japanilainen Kaneka, joka on maailmanlaajuisesti johtava Q10-tutkimuksessa. Life Q10 on luonnollinen, mikrokristallisoitu ja fermentoitu.

Koentsyymi Q10, jota myös Ubiqinoniksi kutsutaan, on vitamiinikaltainen, rasvaliukoinen aine, jota on kaikissa solujen mitokondrioissa. Q10 pääasiallinen tehtävä on osallistua energiatuotantoon (ATP) solujen mitokondrioissa.

Koska kaikki solut ovat riippuvaisia ATP:sta voidakseen toimia erilaisissa prosesseissa, on koentsyymillä suuri merkitys kaikkiin kehon soluihin ja sitä myötä myös kaikkiin kudoksiin ja elimiin.

Koentsyymiä on luontaisesti kehossamme, mutta sen tuotanto vähenee iän myötä ja siihen voi vaikuttaa myös yksipuolinen ravinto, epäterveelliset elämäntavat, stressi ja infektiot.


Q10 eri muodot

Kaikilla Q10 valmisteilla ei ole yhtä hyviä vaikutuksia. Jotta Q10 imeytyminen helpottuu molekyylit pitää mikrokristallisoida. Muuten ne jäävät liian isoiksi molekyyleiksi. Lisäksi fermentointi lisää imeytymisen paranemista. Lopulta uute liuotetaan kasviöljyyn.

Jos haluaa vertailla eri Q10 valmisteita niin kannattaa purra kapseli rikki ja maistaa sisältöä. Öljyn tulisi olla sileää eikä siinä saisi olla ryynimäisiä partikkeleita. Myös öljyn laatuun kannattaa kiinnittää huomiota. Öljy ei saa olla härskiintynyttä. Joskus näin voi olla huonompilaatuisissa tuotteissa.

Tuotenumero: 123962

EAN: 7350050705008