Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Tolonen Ubikinoni 100 mg
Tolonen Ubikinoni 100 mg
Tolonen Ubikinoni 100 mg
Tolonen|180 kaps

Tolonen Ubikinoni 100 mg

Energiaa ja virkeyttä
Hermoston tasapainoon
Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
59.90 EUR
443.70 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Tolonen Ubikinon-B-vitamiinikapseleilla voi korvata ikääntymisen aiheuttamaa ubikinonin tuotannon vähenemistä. Ubiqinonin lisäksi tuote sisältää B -vitamiineja. Energiaa ja virkeyttä, vähemmän väsymystä!

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Tolonen Ubikinoni 100 mg Tolonen Ubikinon-B-vitamiinikapseleilla voi korvata ikääntymisen aiheuttamaa ubikinonin tuotannon vähenemistä. Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on vitamiinin kaltainen yhdiste, jota esiintyy kaikissa elimistön soluissa. Sen tuotanto vähenee voimakkaasti noin 30 vuoden iästä alkaen. Tolonen Ubikinon sisältää myös B-vitamiineja, tiamiinia sekä riboflaviinia, jotka edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Riboflaviini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tiamiini vuorostaan edistää sydämen ja hermoston normaalia toimintaa. Tiamiini edistää sydämen ja hermoston normaalia toimintaa. Kehitetty Suomessa! Lajitteluohje: Ulkopakkaus pahviin, läpipainopakkaus sekajätteeseen.

EAN: 6430012052171

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...