Ravinto ja terveys
SORIA | 50 ML

Soria Natural Mustaherukanlehtiuute XXI

Parempi imeytyvyys.
Pakattu lasipulloon & sisältää pipetin.
Alkoholiton.
12,90 €
258,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Soria Natural Mustaherukanlehtiuute XXI. Uutteiden XXI-koostumus tuo kasviuutteiden valmistuksen uudelle vuosituhannelle. Valmistustapa mahdollistaa muun muassa paremman imeytyvyyden!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Mustaherukanlehtiuute XXI

Soria Naturalin Mustaherukanlehtiuute on pakattu lasipulloon. Sisältää pipetin.

Soria Natural -uutteet edustavat parempaa ja tehokkaampaa fytoterapiaa! Ne ovat alkoholittomia ja vaikuttavien aineiden pitoisuudet on vakioitu, jolla varmistetaan tasalaatuisuus kasvierästä riippumatta.

Kasvit viljellään korkeita standardeja noudattaen ja ne käyvät läpi mittavan laatukontrollin analyyseineen ennen päätymistä lopputuotteeksi.

Uutteiden XXI-koostumus tuo kasviuutteiden valmistuksen uudelle vuosituhannelle. Valmistustapa mahdollistaa:

- nopean imeytyvyyden
- pitkän vaikutusajan
- pienemmän annostuksen
- vakioidun pitoisuuden jokaisessa tuotteessa


Uutteissa käytettävät syklodekstriinit ovat rengasmaisia, GMO-vapaasta maissista saatuja sokerimolekyylejä, joiden keskelle kasvien vaikuttavat aineet hakeutuvat. Tämä aikaansaa näiden hyödyllisten yhdisteiden paremman imeytyvyyden ja tehokkaamman, sekä pitkäkestoisemman vaikutuksen. Koostumus myös kestää hyvin vatsahappoja.

Tuotenumero: 136203

EAN: 8422947044794