Ravinto ja terveys
BIOMED | 60 KAP

Immuniteettiprotokolla

Ainesosat tehokkaasti imeytyvissä muodoissaan!
D- ja C-vitamiinit sekä sinkki tukevat vastustuskykyä.
Yhdistelmän täydentävät K2-vitamiini ja kversetiini.
39,90 €
1 330,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Biomedin Immuniteetti-PROTOKOLLAssa yhdistyvät vastustuskyvyn tukemisen kannalta olennaisimmat ainesosat - tehokkaasti imeytyvissä muodoissa! D3-vitamiini + K2-vitamiini + C-vitamiini + sinkki + kversetiini.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Immuniteetti-PROTOKOLLA - ainesosia immuniteetin tueksi!

Biomedin Immuniteetti-PROTOKOLLA sisältää yhdistelmän yhdistelmän olennaisimpia ainesosia vastustuskyvyn tukemiseen, tehokkaasti imeytyvissä muodoissa!

D3-vitamiinia, K2-vitamiinia, C-vitamiinia, sinkkiä ja kversetiinia.

C- ja D-vitamiinit sekä sinkki edistävät tunnetusti immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Valmisteessa on mukana myös K2-vitamiinia ja kversetiinia. Kversetiini on polyfenoli, jota esiintyy luontaisesti esimerkiksi omenoissa, punasipulissa, tummissa marjoissa ja ylipäätään värikkäissä kasviksissa. Kversetiinin imeytyvyys on normaalisti hyvin heikkoa, ja ainoa kunnolla imeytyvä muoto on Fytosomi-muoto jossa se on sekä vesi- että rasvaliukoisessa muodossa.

K2-vitamiini on vuorostaan vähemmän tunnettu K-vitamiinin muoto, jota syntyy bakteerien toiminnan seurauksena. Siinä missä K1-vitamiinia löytyy muun muassa vihreistä kasviksista, K2-vitamiinia on pieniä määriä kovissa juustoissa, sisäelimissä, munankeltuaisissa sekä lihassa. K2-vitamiinin tärkein tunnettu tehtävä on huolehtia siitä, että kalsium ohjautuu luustoon ja pitää luut vahvana. D-vitamiinin käyttö itsessään vapauttaa kalsiumia verenkiertoon, on K2-vitamiinin rooli ohjata tämä vapaa kalsium takaisin luustoon ja hampaisiin.

Jo aiemmin mainitun D-vitamiinin merkitys vastustuskyvylle on olennainen, koska se säätelee immuunivastetta monin eri tavoin. D3-vitamiinin saanti on etenkin talvella liian vähäistä. D-vitamiinia tarvitaan lukemattomiin kehon toimintoihin, lähtien luuston lujuudesta siihen että energian tuotanto toimii. 

Immuniteettia tukee myös C-vitamiini! Magnesium-puskuroitu C-vitamiini on vatsaystävällistä ja rauhallisemmin imeytyvää C-vitamiinia. C-vitamiinin rooli on tärkeä etenkin terveenä pysymisessä. C-vitamiini edistää myös normaalia kollageenin muodostumista, väsymyksen ja uupumuksen vähentämistä, energiaa tuottavaa aineenvaihduntaa sekä luiden, verisuonten ja rustojen normaalia toimintaa. C-vitamiini on myös mukana solujen suojaamisessa vapaiden radikaalien vaurioilta.

Sinkkiaskorbaatti on sinkkiä, joka on liittyneenä C-vitamiiniin. Ne ovat siis samassa molekyylissä ja näin erittäin hyvin imeytyvässä ja vastustuskykyä tukevassa muodossa. Sinkin merkitys vastustuskyvylle on kiistaton, mutta sinkki vaikuttaa suotuisasti myös lukemattomiin muihin elimistön toimintoihin. Jotta sinkki imeytyy soluihin asti, on avuksi käyttää niin sanottuja ionoforeja eli aineita jotka nostavat sinkin soluläpäisevyyttä. Näitä ovat esimerkiksi C-vitamiini ja kversetiini.

Tuotenumero: 135320

EAN: 6417152000590