Ravinto ja terveys
BALANTICPRO | 90 KAP

BalanticPro Comp

Life erikoiskoko 90tabl
Laajasti vaikuttava
Suolistolle ja suoliston limakalvoille
24,90 €
408,20 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
BalanticPro Comp on monipuolinen maitohappobakteeri myös vaativiin elämäntilanteisiin. Sisältää neljä toisiaan tukevaa maitohappobakteerikantaa sekä glutamiinia ja suolen limakalvon hyvinvoinnille tärkeää biotiinia.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Bioteekin BalanticPro Comp

BalanticPro Comp on monipuolinen, laadukas ja laajasti vaikuttava maitohappobakteerivalmiste. BalanticPro Comp sopii erityisen hyvin vaativiin elämäntilanteisiin monipuolisuutensa ja vahvan koostumuksensa ansiosta. Tuote sisältää neljä toisiaan tukevaa maitohappobakteerikantaa sekä glutamiinia ja suolen limakalvon hyvinvoinnille tärkeää biotiinia.

BalanticPro Comp soveltuu sekä jatkuvaan että kuuriluontoiseen käyttöön. Tuotteen kapselikuorilo on kasviperäistä eikä valmisteessa ole käytetty muitakaan eläinperäisiä ainesosia. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan.

Tuotenumero: 135414

EAN: 6413620600927