Ravinto ja terveys
ESI | 80 TAB

ESI Propolaid Baby-purutabletit

Mansikan makuinen purutabletti lapsille.
Sisältää fensatiinia.
Ei säilöntä- tai väriaineita.
12,66 €
14,90 €
158,25 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
ESI Propolaid Baby-purutabletit sisältävät fensatiinia, joka on Suomessa rekisteröity propolis-punahattu yhdiste. Mansikan makuiset ja nallen muotoiset tabletit maistuvat perheen pienille ja helpottavat flunssakausista selviytymistä!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

ESI Propolaid Baby-purutabletit lapsille

ESI Propolaid Baby-purutabletit eli pureskeltavat ”Nalletebletit” ovat hauskasti nallen muotoisia ja maistuvat mansikalle.

Pureskeltavat tabletit on valmistettu erityisesti lapsia varten, jotta pienetkin perheenjäsenet voisivat hyötyä fensatiinista. Fensatiini on vaikuttava aineyhdistelmä erityisesti vilustumistauti- ja flunssaepidemioiden aikana, sateisina vuodenaikoina ja säiden vaihdellessa voimakkaasti. Fensatiini on Suomessa rekisteröity propolis-punahattu yhdiste.

Vaikuttavat aineet:

  • Propolis
  • Punahattu
  • Fensatiini-yhdiste
  • Hunaja

Kaikkien Propolaid-valmisteiden perustana on vahva, standardoitu propolisuute, jossa on vähintään 12% galangiini-flavonoidia. Tarkka analyyttinen valvonta varmistaa Propolaid-tuotesarajan puhtauden, turvallisuuden ja optimaaliset määrät aktiivisia ainesosia.

Sisältää sokeria ja makeutusainetta. 

Säilöntäaineeton, ei väriaineita, gluteeniton

 

Tuotenumero: 135478

EAN: 8008843004027