Ravinto ja terveys
KYOLIC | 100 TAB

Kyolic 100 tabl

Aito luonnontuote vastustuskyvyn tukemiseen.
Osoitettu tukevan elimistömme omia terveyttä edistäviä toimintoja monin eri tavoin.
Tutkittu ja maailman suosituin valkosipuliravintolisä.
39,90 €
570,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kyolic Aged Garlic Extract (AGE) -valkosipuliuutetta sisältävä ravintolisä, joka on tehokas ja jälkihajuton. Käytetään valkosipulin terveysvaikutusten hyödyntämiseen hajuttomasti ja vatsaystävällisesti. Kyolicin terveysvaikutukset on osoitettu puolueettomien tutkimuslaitosten tutkimuksissa. Tuloksia on raportoitu jo yli 750 tieteellisessä julkaisussa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Kyolic valkosipulivalmiste

Kyolic on markkinoiden ainoa jälkihajuton ja tutkitusti tehokas valkosipulivalmiste. Kyolicin terveysvaikutuksia selvittävistä tutkimuksista on julkaistu yli 750 tieteellistä artikkelia.

Kyolic sisältää ainoana maailmassa Aged Garlic Extract (AGE) -valkosipuliuutetta. Uute vaikuttaa hyvinvointiimme erittäin monipuolisesti ja sen on osoitettu tukevan elimistön omia terveyttä edistäviä toimintoja. Osa vaikutuksista voidaan havaita verenkierrossa jo 2 h kuluessa uutteen nauttimisesta. Useimmat Kyolicin vaikutukset ovat pitkäkestoisia ja edellyttävät uutteen säännöllistä käyttöä.

KYLMÄKYPSYTYS VAHVISTAA VALKOSIPULIN HYÖDYT JA POISTAA HAITAT

Valkosipuli (Allium sativum) on aromikas ja yksi luonnon vahvimmista terveysvaikutteisista kasveista. Kyolic on jälkihajuton ja tutkitusti tehokas valkosipulivalmiste, jonka sisältämä valkosipuliuute on rekisteröity kaikkialla maailmassa nimellä Aged Garlic Extract (AGE). Tuote on ollut jo pitkään maailman suosituin valkosipuli -ravintolisä. Kyolicia myydään 46 maassa.

Ainutlaatuinen ns. kylmäkypsytysprosessi kehitettiin 1950-luvulla vanhan japanilaisen säilömistavan pohjalta. Valmistuksessa ei käytetä lainkaan lämpöä eikä kemikaaleja. Pilkotut valkosipulit suljetaan sellaisinaan terässäiliöihin kylmäkypsymään 20 kk ajaksi. Lukuisten itsestään tapahtuvien entsymaattisten reaktioiden ja biokemiallisten muutosten tuloksena syntyy AGE-uute. Aivan kuten juustot ja viinit, myös terveysvaikutteinen valkosipuli paranee ja vahvistuu kypsyessään.

Patentoidun kylmäkypsytyksen ansiosta Kyolic sisältää runsaasti valkosipulista luontaisesti kehittyviä tehoaineita, kuten standardoidun määrän S-allyylikysteiiniä (SAC). Tutkimusten perusteella SAC:n uskotaan olevan vahvin valkosipulista saatava bioaktiivinen aineosa.

Kylmäkypsytyksessä:

Valkosipulin hyvät ainesosat kehittyvät vahvemmiksi ja hyvin imeytyviksi.

S-allyylikysteiinin (SAC) määrä kasvaa 20-kertaiseksi.

Tuoreen valkosipulin jälkihajua aiheuttavat rikkiyhdisteet muuttuvat hajuttomiksi.

Tuoreen valkosipulin sisältämät epäedulliset tiosulfaatit hajoavat

Kylmäkypsytetty valkosipuliuute on vatsaystävällinen.

ILMAN TORJUNTA-AINEITA VILJELLYT VALKOSIPULIT

Kyolicissa käytettävien valkosipulien viljelyssä ei käytetä tuhohyönteisten, rikkakasvien tai kasvitautien torjunta-aineita. Valkosipulit kasvatetaan myös ilman kemiallisia lannoitteita. Peltomaan hedelmällisyyttä ylläpidetään karjanlannalla ja vuoroviljelyllä.

Lisätietoja tuotteen kansainvälisiltä verkkosivuilta: www.kyolic.com

Tuotenumero: 136475

EAN: 6416227015354