Ravinto ja terveys
LYCOFORCE | 60 TAB

Lycoforce Plus 60 tab

Sisältää tomaatista eristettyä luontaista lykopeenia.
Auttaa vähentämään väsymystä.
Vastutuskykyyn, lihaksille, luustolle, iholle, verisuonille, rustoille.
19,90 €
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Lykopeeni-sinkki-C- ja D-vitamiinikapselit vastustuskykyyn, lihaksille ja luustolle sekä vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Monivaikutteiset Lycoforce® Plus-kapselit vastustuskyvylle

Lycoforce sisältää tomaatista eristettyä luontaista lykopeenia 7,5 mg/kapseli sekä sinkkiä, C- ja D-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Lykopeeni on tomaatin punaista väriainetta (karotenoidi). Antioksidantit sinkki ja C-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä sekä ihon hyvinvointia. Vastutuskykyyn, lihaksille, luustolle, iholle, verisuonille ja rustoille. Auttaa vähentämään väsymystä. Annostus: 2 kapselia päivässä, mieluiten aterian yhteydessä. Sopii jatkuvaan käyttöön. Kapselin voi halutessaan avata ja käyttää pelkästään sisällön sellaisenaan tai sekoittaa sen ruokaan. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton. Valmistettu Suomessa.

EAN: 6428300001239