Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 20 GR

Puhdistamo Instant-Pakuri 28 g

Kuumajuomajauhe suomalaisesta pakurikäävästä.
Pelkästään liukoisia ja 100% imeytyviä ainesosia.
Huippulaatuiset puhtaat raaka-aineet.
24,90 €
889,29 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Instant-Pakuri on käyttövalmis kuumavesiuutejauhe suomalaisesta pakurikäävästä. Pakuri on suomalaisen luonnon klassikoita ja yksi arvostetuimmista raaka-aineista. Instant-pakurin maku on miellyttävän mieto, hieman koivuinen.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Instant-Pakuri on käyttövalmis, kuivattu kuumavesiuute suomalaisesta pakurikäävästä. Se sisältää pelkästään liukoisia ja 100% imeytyviä ainesosia. Pakurikäävän kuumavesiuute sisältää erityisesti pakurin beetaglukaaneja.

Instant-pakuri valmistuu helposti: laita n. puolikas teelusikallinen jauhetta kupin pohjalle ja kaada kuumaa vettä päälle. Sekoita hetki ja juoma on valmis! Näin tehty juoma vastaa vähintään 3 tuntia keitettyä pakuriteetä. Instant-pakurin maku on miellyttävän mieto, hieman koivuinen. Voit sekoittaa jauheen myös pirtelöihin, koska jauhe ei enää vaadi keittämistä toisin kuin raaka pakuri.

Purkki on pienestä painostaan huolimatta erittäin riittoisa - yhdestä purkista tekee 16 litraa (65 kupillista) valmista pakuriteetä.

Tuotenumero: 134144

EAN: 6430039220447