Ravinto ja terveys
SOLGAR | 50 KAP

Solgar L-Lysiini 500 mg

Vahva aminohappovalmiste terveyden tueksi!
L-lysiini lukeutuu välttämättömiin aminohappoihin.
Vegaaninen, gluteeniton, soijaton, vehnätön sekä hiivaton.
14,90 €
363,41 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Solgar L-Lysiini 500 mg on korkealaatuinen, L-lysiiniä sisältävä vahva aminohapporavintolisä. L-lysiini lukeutuu välttämättömiin aminohappoihin, joita keho ei pysty itse tuottamaan. Lysiiniä löytyy muun muassa lihaskudoksesta.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Solgar L-Lysiini 1000 mg aminohapporavintolisä

Solgar L-Lysine 1000 mg on L-lysiiniä sisältävä, vahva ja korkealaatuinen aminohapporavintolisä aikuisille, jotka haluavat täydentää ruokavaliotaan l-lysiinilla. L-lysiini lukeutuu välttämättömien aminohappojen joukkoon.

Lyhyesti aminohapoista: aminohapot ovat proteiinien rakennuspalikoita ja niitä tarvitaan useisiin kehon eri toimintoihin, kuten hormoneille, entsyymeille, aivojen ja hermoston välittäjäaineille ja vasta-aineiden tuotannolle. Aminohapot jaetaan joko välttämättömiin tai ei-välttämättömiin. Välttämättömia aminohappoja elimistö ei voi tuottaa itse, joten ne on saatava ravinnosta. Aminohappoja saa muun muassa lihasta, pavuista ja kananmunasta.

L-lysiini on välttämätön aminohappo, jota löytyy esimerkiksi lihaskudoksesta. Se on myös suosittu ravintolisä tukemaan hyvinvointia vuodenaikojen vaihtuessa. Terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio tarjoaa tarvitsemamme aminohapot ja ravintolisän avulla voi täydentää ja ylläpitää L-Lysiinin saantia sekä tasoja kehossa.

Tuote sopii vegaaneille.

Tuotenumero: 122698

EAN: 33984016804