Ravinto ja terveys
TERNIMAX | 120 KAP

Ternimax 120 cap

Bioaktiivinen luomuternimaito.
Hyvinvointia edistäviä luonnollisia kasvutekijöitä.
Matala laktoosipitoisuus.
27,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Ravintorikkaat luomuternimaitokapselit sisältävät monia hyvinvointia edistäviä bioaktiiviisia yhdisteitä: ternimaidossa on runsaasti luonnollisia kasvutekijöitä, immunoglobuliineja eli vasta-aineita, vitamiineja ja hivenaineita.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Ainesosat

Ternimax on vahva ternimaitoitiivistevalmiste kehon hyvinvoinnille

Sisältää 40 % eli 120 mg immunoglobuliineja yhdessä kapselissa. Immunoglobuliinit ovat elimistölle tärkeitä vasta-aineita, jotka tukevat elimistön hyvinvointia. Ternimaito sopii säännölliseen käyttöön kaikenikäisille täydentämään ruokavaliota.Urheilijoille ja kuntoilijoille antamaan kestävyyttä ja nopeuttamaan harjoituksesta palautumista. Huonosta vastustuskyvystä kärsiville sekä väsyneille, stressaantuneille ja toipilaille edistämään hyvinvointia ja vireyttä. Ternimaidon laktoosipitoisuus on hyvin matala, joten se sopii useimmiten myös maitotuotteista vatsaoireita saaville henkilöille.

Tuotenumero: 135268

EAN: 6428300008153