Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Uutuus
Ternimax ternimaitokapselit
Ternimax ternimaitokapselit
Ternimax ternimaitokapselit
Hankintatukku|120 kaps

Ternimax ternimaitokapselit

Bioaktiivinen luomuternimaito.
Hyvinvointia edistäviä luonnollisia kasvutekijöitä.
Matala laktoosipitoisuus.
29.90 EUR
Verkkokaupan saldoEi varastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Ravintorikkaat luomuternimaitokapselit sisältävät monia hyvinvointia edistäviä bioaktiiviisia yhdisteitä: ternimaidossa on runsaasti luonnollisia kasvutekijöitä, immunoglobuliineja eli vasta-aineita, vitamiineja ja hivenaineita.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Ainesosat

Ternimax on vahva ternimaitoitiivistevalmiste kehon hyvinvoinnille

Sisältää 40 % eli 120 mg immunoglobuliineja yhdessä kapselissa. Immunoglobuliinit ovat elimistölle tärkeitä vasta-aineita, jotka tukevat elimistön hyvinvointia. Ternimaito sopii säännölliseen käyttöön kaikenikäisille täydentämään ruokavaliota.Urheilijoille ja kuntoilijoille antamaan kestävyyttä ja nopeuttamaan harjoituksesta palautumista. Huonosta vastustuskyvystä kärsiville sekä väsyneille, stressaantuneille ja toipilaille edistämään hyvinvointia ja vireyttä. Ternimaidon laktoosipitoisuus on hyvin matala, joten se sopii useimmiten myös maitotuotteista vatsaoireita saaville henkilöille.

EAN: 6428300003950

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...